Reymour is een psycho-romantisch avontuur van een duo dat zowel het leven als het toneel deelt, een mooie cluster die zijn oorsprong kende in Zwitserland en een nieuw thuis vindt in Brussel. Het electro- duo Acte Bonté (Fiona Brunet en Rébecca Brunet) speelt lofi popsongs met kleine synthesizers en een grillige vocoder.

Na de optredens van Reymour en Acte Bonté sluit Kiosk Soundsystem de avond af. Opgelet: door de veiligheidsmaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Dankzij Knack Focus maakt u hieronder kans op een van 5 exclusieve duotickets voor de Fifty Summer Sessions: Kiosk Radio op donderdag 6 augustus.

Reymour is een psycho-romantisch avontuur van een duo dat zowel het leven als het toneel deelt, een mooie cluster die zijn oorsprong kende in Zwitserland en een nieuw thuis vindt in Brussel. Het electro- duo Acte Bonté (Fiona Brunet en Rébecca Brunet) speelt lofi popsongs met kleine synthesizers en een grillige vocoder. Na de optredens van Reymour en Acte Bonté sluit Kiosk Soundsystem de avond af. Opgelet: door de veiligheidsmaatregelen zijn de plaatsen beperkt. Dankzij Knack Focus maakt u hieronder kans op een van 5 exclusieve duotickets voor de Fifty Summer Sessions: Kiosk Radio op donderdag 6 augustus.