Met ALEX GOUGH staat een 21-jarige drummer, producer en rapper uit Ierland op de affiche. Hij werd vorige maand nog erg gesmaakt op Eurosonic en is een van de meest besproken artiesten uit de Ierse muziekscene.

ECHT! is dan weer een Brusselse band die, in de nu-jazztraditie van Stuff en aanverwanten, zuiver instrumentale muziek maakt, die zowel op J Dilla als op Aphex Twin geïnspireerd is.

Een Fifty Session met heel verschillende, zij het allebei jonge en beloftevolle acts, dus. Win uw tickets hieronder, en surf voor meer info naar de Facebookpagina van de Fifty Sessions.

Met ALEX GOUGH staat een 21-jarige drummer, producer en rapper uit Ierland op de affiche. Hij werd vorige maand nog erg gesmaakt op Eurosonic en is een van de meest besproken artiesten uit de Ierse muziekscene. ECHT! is dan weer een Brusselse band die, in de nu-jazztraditie van Stuff en aanverwanten, zuiver instrumentale muziek maakt, die zowel op J Dilla als op Aphex Twin geïnspireerd is. Een Fifty Session met heel verschillende, zij het allebei jonge en beloftevolle acts, dus. Win uw tickets hieronder, en surf voor meer info naar de Facebookpagina van de Fifty Sessions.