Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Joan As Police Woman

Op donderdag 8/2, één dag voor haar nieuwe plaat Damned Devotion verschijnt, houdt Joan Wasser, die u beter kent als muzikale agente, halt chez PIAS in Brussel, in het kader van de PIAS Nites. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd 120 battements par minute

Uw hernieuwde kennismaking met Smalltown Boy van Bronski Beat. Meer nog, regisseur Robin Campillo won met dit portret van de Franse aidsactivisten van Act Up de Grand Prix du Jury in Cannes. Wij mogen 5 dvd's van het uitmuntende 120 battements par minute weggeven. Lach, huil, rouw, feest, vrij, discussieer en protesteer!

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd Una mujer fantástica

Dat is Spaans voor een moordwijf. De fantastische dame in kwestie is transgender en net als de personages in 120 battements par minute is ze veel meer dan een wandelend pamflet voor de lgbt-zaak. Niet toevallig won de film een Teddy- en een Zilveren Beer in Berlijn. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Sebastián Lelio's succulente Una mujer fantástica.

5x2 tickets Joan As Police WomanOp donderdag 8/2, één dag voor haar nieuwe plaat Damned Devotion verschijnt, houdt Joan Wasser, die u beter kent als muzikale agente, halt chez PIAS in Brussel, in het kader van de PIAS Nites. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.5x dvd 120 battements par minuteUw hernieuwde kennismaking met Smalltown Boy van Bronski Beat. Meer nog, regisseur Robin Campillo won met dit portret van de Franse aidsactivisten van Act Up de Grand Prix du Jury in Cannes. Wij mogen 5 dvd's van het uitmuntende 120 battements par minute weggeven. Lach, huil, rouw, feest, vrij, discussieer en protesteer! 5x dvd Una mujer fantásticaDat is Spaans voor een moordwijf. De fantastische dame in kwestie is transgender en net als de personages in 120 battements par minute is ze veel meer dan een wandelend pamflet voor de lgbt-zaak. Niet toevallig won de film een Teddy- en een Zilveren Beer in Berlijn. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Sebastián Lelio's succulente Una mujer fantástica.