Alle rechten voorbehouden
© Alle rechten voorbehouden

Voor hét muzikale talent van morgen moet u in C12 in de Hortagalerij in Brussel zijn. Op dinsdag 27/11 nodigt curator van dienst Odezenne, een Franse rapformatie die 'James Blunt' laat rijmen op 'fume un', er twee te ontdekken hiphopacts uit voor de volgende FiftyFifty Session: de Zwitser Muddy Monk en Moka Boka uit Brussel. Vous êtes chaud?

---

Muddy Monk: liet deze zomer van zich horen met Le Code, een nummer samen met Myth Syzer, Bonnie Banane en Ichon. Daarnaast zegt zijn naam je wellicht ook iets vanwege zijn bijdrage aan Si l'on ride, een romantische en sensuele rit met onweerstaanbare synths. Na de EP's Ipanema (2015) en First Ride (2016) bracht Muddy Monk op 9 november zijn eerste album Longue Ride uit. Na de FiftyFifty Session kan je hem in 2019 ontdekken als het voorprogramma op de tournee van Odezenne.

Moka Boka: oorspronkelijk afkomstig uit Brussel, werd al op heel jonge leeftijd ondergedompeld in een divers muzikaal universum dat er vandaag ook aan te horen is met invloeden van D'Angelo tot Marvin Gaye, en van The Roots tot MC Solaar. Zijn EP SuperNOva (2017) en zijn eerste album Pas de Pluie, pas de Fleurs (2018) brengen zijn naam ook tot buiten zijn geboortestad.

ODEZENNE: na Dolziger St. 2 (2015) en het succes van de tours "op aanvraag" komt Odezenne terug met Au Baccara, het nieuwste stukje van een chanson-rap puzzel die al tien jaar lang cultplaat na cultplaat uitbrengt. Ze blijven hun stempel op het genre drukken, preciseren hun sound, en klinken zoals altijd outside of the box. Odezenne staat in Ancienne Belgique op woensdag 28 november.

Voor hét muzikale talent van morgen moet u in C12 in de Hortagalerij in Brussel zijn. Op dinsdag 27/11 nodigt curator van dienst Odezenne, een Franse rapformatie die 'James Blunt' laat rijmen op 'fume un', er twee te ontdekken hiphopacts uit voor de volgende FiftyFifty Session: de Zwitser Muddy Monk en Moka Boka uit Brussel. Vous êtes chaud?---Muddy Monk: liet deze zomer van zich horen met Le Code, een nummer samen met Myth Syzer, Bonnie Banane en Ichon. Daarnaast zegt zijn naam je wellicht ook iets vanwege zijn bijdrage aan Si l'on ride, een romantische en sensuele rit met onweerstaanbare synths. Na de EP's Ipanema (2015) en First Ride (2016) bracht Muddy Monk op 9 november zijn eerste album Longue Ride uit. Na de FiftyFifty Session kan je hem in 2019 ontdekken als het voorprogramma op de tournee van Odezenne. Moka Boka: oorspronkelijk afkomstig uit Brussel, werd al op heel jonge leeftijd ondergedompeld in een divers muzikaal universum dat er vandaag ook aan te horen is met invloeden van D'Angelo tot Marvin Gaye, en van The Roots tot MC Solaar. Zijn EP SuperNOva (2017) en zijn eerste album Pas de Pluie, pas de Fleurs (2018) brengen zijn naam ook tot buiten zijn geboortestad. ODEZENNE: na Dolziger St. 2 (2015) en het succes van de tours "op aanvraag" komt Odezenne terug met Au Baccara, het nieuwste stukje van een chanson-rap puzzel die al tien jaar lang cultplaat na cultplaat uitbrengt. Ze blijven hun stempel op het genre drukken, preciseren hun sound, en klinken zoals altijd outside of the box. Odezenne staat in Ancienne Belgique op woensdag 28 november.