© Alle rechten voorbehouden

Elke maand delen twee opkomende namen uit de Belgische of internationale muziekscène het podium op een unieke locatie tijdens de FiftyFifty Sessions. Op woensdag 24 oktober staan in de C12 in Brussel Buzzy Lee en Yusuf naast elkaar.

Yusuf stond vorige maand nog in Knack Focus. Hij is 22, komt uit Kessel-Lo, en liet voor het eerst echt van zich horen met zijn single Sins. Ook bekend van zijn deelname aan De Nieuwe Lichting en zijn cover van Madonna's La Isla bonita.

Buzzy Lee is Sasha Spielberg. De dochter van Steven - ook haar zag u destijds al in Knack Focus - creëert dromerige dramatische nummers op Facepaint, haar debuut-EP als Buzzy Lee. Hiervoor werkte ze samen met geprezen producer Nicolas Jaar, die haar elegante lyrics vermengt met een donkere beat, die doet denken aan David Lynch' Mulholland Drive.

Elke maand delen twee opkomende namen uit de Belgische of internationale muziekscène het podium op een unieke locatie tijdens de FiftyFifty Sessions. Op woensdag 24 oktober staan in de C12 in Brussel Buzzy Lee en Yusuf naast elkaar.Yusuf stond vorige maand nog in Knack Focus. Hij is 22, komt uit Kessel-Lo, en liet voor het eerst echt van zich horen met zijn single Sins. Ook bekend van zijn deelname aan De Nieuwe Lichting en zijn cover van Madonna's La Isla bonita.Buzzy Lee is Sasha Spielberg. De dochter van Steven - ook haar zag u destijds al in Knack Focus - creëert dromerige dramatische nummers op Facepaint, haar debuut-EP als Buzzy Lee. Hiervoor werkte ze samen met geprezen producer Nicolas Jaar, die haar elegante lyrics vermengt met een donkere beat, die doet denken aan David Lynch' Mulholland Drive.