Putrock is een muziekfestival dat plaatsvindt tussen de historische en authentieke gebouwen van de voormalige steenkoolmijn van Beringen. Ook dit jaar kun je op vrijdag genieten van dance met Gunther D, Skyve Soundsystem, ... Op zaterdag van de betere rock en hip hop met The Subways, Truckfi ghters, Tourist LeMC, Woodie Smalls, ...

Wij mogen 3 x 2 vip-tickets weggeven:

VIP arrangement enkel op zaterdag 7 mei.

* Toegang op vrijdag is mogelijk en gratis met dit ticket.

* Je ontvangt op vrijdag per ticket 4 gratis drankbonnetjes.

VIP arrangement op zaterdag:

* Receptie van 17u tot 19u30 in nieuwe en exclusieve VIP-ruimte

* BBQ met assortiment vis, vlees en vegetarisch

* 5 drankbonnetjes per persoon

De VIP-parking is voorzien op zaterdag 7 mei aan de kleine parking van Sportoase vanaf 16u. U dient zich aan te melden aan de kassa van het festival.

Putrock is een muziekfestival dat plaatsvindt tussen de historische en authentieke gebouwen van de voormalige steenkoolmijn van Beringen. Ook dit jaar kun je op vrijdag genieten van dance met Gunther D, Skyve Soundsystem, ... Op zaterdag van de betere rock en hip hop met The Subways, Truckfi ghters, Tourist LeMC, Woodie Smalls, ...Wij mogen 3 x 2 vip-tickets weggeven: VIP arrangement enkel op zaterdag 7 mei.* Toegang op vrijdag is mogelijk en gratis met dit ticket. * Je ontvangt op vrijdag per ticket 4 gratis drankbonnetjes.VIP arrangement op zaterdag:* Receptie van 17u tot 19u30 in nieuwe en exclusieve VIP-ruimte* BBQ met assortiment vis, vlees en vegetarisch* 5 drankbonnetjes per persoonDe VIP-parking is voorzien op zaterdag 7 mei aan de kleine parking van Sportoase vanaf 16u. U dient zich aan te melden aan de kassa van het festival.