OdeGand by Night

Componisten in het nachtleven of electro-dj's met een dirigent: voor zijn tweede editie, op 27/9, zoekt OdeGand by Night, een organisatie van Gent Festival van Vlaanderen, opnieuw de schemerzone tussen klassiek en elektronisch op. Hoofdact: Detroittechnopionier Derrick May, die zijn ding mag doen met Symfonieorkest Vlaanderen. Wij mogen 4 tickets weggeven.

Klik hier voor meer info

The Sound of Belgium

Na de film: het feest. The Sound of Belgium laat u op 4/10 in Brussels Expo de hoogdagen van de Boccaccio, Cherry Moon en La Rocca beleven. Party like it's 1989 met Praga Khan, The Neon Judgement, Zolex, CJ Bolland en vele anderen. Wij mogen 4x2 viptickets weggeven, waarmee u meteen ook op de parking en in de vip-area mag.

OdeGand by NightComponisten in het nachtleven of electro-dj's met een dirigent: voor zijn tweede editie, op 27/9, zoekt OdeGand by Night, een organisatie van Gent Festival van Vlaanderen, opnieuw de schemerzone tussen klassiek en elektronisch op. Hoofdact: Detroittechnopionier Derrick May, die zijn ding mag doen met Symfonieorkest Vlaanderen. Wij mogen 4 tickets weggeven. Klik hier voor meer infoThe Sound of BelgiumNa de film: het feest. The Sound of Belgium laat u op 4/10 in Brussels Expo de hoogdagen van de Boccaccio, Cherry Moon en La Rocca beleven. Party like it's 1989 met Praga Khan, The Neon Judgement, Zolex, CJ Bolland en vele anderen. Wij mogen 4x2 viptickets weggeven, waarmee u meteen ook op de parking en in de vip-area mag.