Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Yevgueni

Klaas Delrue en de zijnen hebben een nieuw album klaar, Tijd is alles, en presenteren dat op donderdag 30/11 in de Handelsbeurs in Gent. U hoort en ziet er meteen ook Walrus, de groep van Yevgueni-toetsenist Geert Noppe. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor die avond. Blijven ademen!

Knack Focus
© Knack Focus

1x deluxe 9 disc box set Dylan

The Bootleg Series Vol. 13: Trouble No More is volgens onze man 'niets minder dan een revelatie'. Ware gelovigen stellen zich niet tevreden met twee schamele cd's maar gaan voor deze luxe-uitvoering van 8 cd's en nog een live-dvd. Wij mogen 1 exemplaar weggeven van die boxset. Hallelujah!

Knack Focus
© Knack Focus


5x cassette Songhoy Blues

Uw niet zo hippe buurman met gepimpte baard heeft het perzikkleurige vinyl, u luistert al járen uitsluitend nog naar cassettes, zoals Résistance, het recentste album van Songhoy Blues. Wij mogen daar 5 exemplaren van weggeven. Rewind! (maar met een potlood)


10x2 tickets YevgueniKlaas Delrue en de zijnen hebben een nieuw album klaar, Tijd is alles, en presenteren dat op donderdag 30/11 in de Handelsbeurs in Gent. U hoort en ziet er meteen ook Walrus, de groep van Yevgueni-toetsenist Geert Noppe. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor die avond. Blijven ademen!1x deluxe 9 disc box set DylanThe Bootleg Series Vol. 13: Trouble No More is volgens onze man 'niets minder dan een revelatie'. Ware gelovigen stellen zich niet tevreden met twee schamele cd's maar gaan voor deze luxe-uitvoering van 8 cd's en nog een live-dvd. Wij mogen 1 exemplaar weggeven van die boxset. Hallelujah!5x cassette Songhoy BluesUw niet zo hippe buurman met gepimpte baard heeft het perzikkleurige vinyl, u luistert al járen uitsluitend nog naar cassettes, zoals Résistance, het recentste album van Songhoy Blues. Wij mogen daar 5 exemplaren van weggeven. Rewind! (maar met een potlood)