Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Little Dragon

Zweedse elektro/triphop die u ook kent van hun cameo's bij Gorillaz, De La Soul en Kaytranada. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert in de Vooruit, op vrijdag 17/11.

Knack Focus
© Knack Focus10x2 tickets Warhaus

Balthazar-frontman Maarten Devoldere gaat met zijn kersverse tweede Warhaus-album de boer op. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor zijn passage in de Gentse Vooruit, op donderdag 16/11.

Knack Focus
© Knack Focus
5x2 tickets Professor Marston & the Wonder Women

Een biopic over de man en de vrouwen die Wonder Woman bedachten. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Professor Marston & the Wonder Women, op maandag 13/11 in de Brusselse Cinéma Galeries, in het kader van Pink Screens.

10x2 tickets Little DragonZweedse elektro/triphop die u ook kent van hun cameo's bij Gorillaz, De La Soul en Kaytranada. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor hun concert in de Vooruit, op vrijdag 17/11. 10x2 tickets WarhausBalthazar-frontman Maarten Devoldere gaat met zijn kersverse tweede Warhaus-album de boer op. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor zijn passage in de Gentse Vooruit, op donderdag 16/11. 5x2 tickets Professor Marston & the Wonder WomenEen biopic over de man en de vrouwen die Wonder Woman bedachten. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor Professor Marston & the Wonder Women, op maandag 13/11 in de Brusselse Cinéma Galeries, in het kader van Pink Screens.