Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Triggerfinger

Met een nog ovenwarme nieuwe plaat onder de arm popt Triggerfinger op dinsdag 12/9 op in de Beursschouwburg in Brussel. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.

Knack Focus
© Knack Focus


5x
blu-ray
Get Out

Pas op voor het gegentrificeerde monster met de onberispelijke gazon! In Get Out gaat een zwarte fotograaf voor het eerst op bezoek bij de welgestelde ouders van zijn blanke vriendin. Vriendelijke mensen, toch? Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze ongewone horrorhit van Jordan Peele (de helft van comedyduo Key & Peele).

Knack Focus
© Knack Focus


5x2
combitickets
Nuits Sonores

Komt medio september vanuit Lyon overgewaaid naar Brussel: het elektronische festival Nuits Sonores. Op de eerste (vrijdag 15/9) en de tweede nacht (zaterdag 16/9) spelen respectievelijk Modeselektor en the man with the red face Laurent Garnier ten dans in Paleis 10 van Brussels Expo. Wij mogen voor beide feesten vijf duotickets weggeven, die tevens toegang bieden tot het Brusselse designmuseum ADAM. C'est chic!

Met een nog ovenwarme nieuwe plaat onder de arm popt Triggerfinger op dinsdag 12/9 op in de Beursschouwburg in Brussel. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.Pas op voor het gegentrificeerde monster met de onberispelijke gazon! In Get Out gaat een zwarte fotograaf voor het eerst op bezoek bij de welgestelde ouders van zijn blanke vriendin. Vriendelijke mensen, toch? Wij mogen 5 blu-rays weggeven van deze ongewone horrorhit van Jordan Peele (de helft van comedyduo Key & Peele).Komt medio september vanuit Lyon overgewaaid naar Brussel: het elektronische festival Nuits Sonores. Op de eerste (vrijdag 15/9) en de tweede nacht (zaterdag 16/9) spelen respectievelijk Modeselektor en the man with the red face Laurent Garnier ten dans in Paleis 10 van Brussels Expo. Wij mogen voor beide feesten vijf duotickets weggeven, die tevens toegang bieden tot het Brusselse designmuseum ADAM. C'est chic!