Knack Focus
© Knack Focus

10x dvd Howards End

Digitaal gerestaureerd en na 25 jaar helemaal terug: Howards End, met Anthony Hopkins en Helena Bonham Carter. Wij mogen 10 dvd's weggeven van deze Merchant-Ivory-klassieker.

Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Tom of Finland

Hij kon als geen ander mannen met gigantische knuppels tekenen, al dan niet in strakke leren broeken. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de biopic Tom of Finland op Pink Screens, zondag 12/11 in Cinema Nova in Brussel.

Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets voor Dylanprent 'Trouble No More: A Musical Film'

Met Trouble No More (verschijnt op 3/11) is Bob Dylan toe aan aflevering dertien van zijn Bootleg Series, helemaal gewijd aan zijn vaak verguisde gospelperiode (1979-1981). Bij de boxset hoort ook een beeld: een onlangs teruggevonden concertfilm, af en toe onderbroken met door acteur Michael Shannon nagespeelde preken.Wij mogen 25 duo's naar de exclusieve, eenmalige screening sturen, op 8/11 in de Brusselse cinema Aventure. Amen!

Knack Focus
© Knack Focus

3x2 tickets Universiteit van Vlaanderen

Op 6 november gaat de Universiteit van Vlaanderen van start op internet, radio en televisie. Een aantal filmpjes moet nog worden ingeblikt en voor de opnames daarvan mogen wij duotickets weggeven, meer bepaald voor de colleges op dinsdag 7 november (planeet aarde), woensdag 8 november (ons brein) en donderdag 9 november (is het soms beter om thuis te blijven dan buiten te komen?).

Digitaal gerestaureerd en na 25 jaar helemaal terug: Howards End, met Anthony Hopkins en Helena Bonham Carter. Wij mogen 10 dvd's weggeven van deze Merchant-Ivory-klassieker.Hij kon als geen ander mannen met gigantische knuppels tekenen, al dan niet in strakke leren broeken. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de biopic Tom of Finland op Pink Screens, zondag 12/11 in Cinema Nova in Brussel. Met Trouble No More (verschijnt op 3/11) is Bob Dylan toe aan aflevering dertien van zijn Bootleg Series, helemaal gewijd aan zijn vaak verguisde gospelperiode (1979-1981). Bij de boxset hoort ook een beeld: een onlangs teruggevonden concertfilm, af en toe onderbroken met door acteur Michael Shannon nagespeelde preken.Wij mogen 25 duo's naar de exclusieve, eenmalige screening sturen, op 8/11 in de Brusselse cinema Aventure. Amen!Op 6 november gaat de Universiteit van Vlaanderen van start op internet, radio en televisie. Een aantal filmpjes moet nog worden ingeblikt en voor de opnames daarvan mogen wij duotickets weggeven, meer bepaald voor de colleges op dinsdag 7 november (planeet aarde), woensdag 8 november (ons brein) en donderdag 9 november (is het soms beter om thuis te blijven dan buiten te komen?).