Het is een no-nonsense album geworden, rechttoe rechtaan, en om Sarah te citeren: "Het is een cliché zo groot als een huis, maar dit is zonder enige twijfel ons beste album". Gert counterde zijn zus door te beweren dat het beste K's Choice album altijd het volgende zal zijn.

Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de album showcase van K'S CHOICE op 22 april in Zappa club, Antwerpen. De showcase start om 20u30 met een korte docu met nooit eerder vertoonde beelden + een Q&A door Jan Douwe Kroeske. Om 21u15 start het concert, niet akoestisch maar snoeiharde rock 'n roll!

ITunes: http://smarturl.it/ThePhantomCowboy

Het is een no-nonsense album geworden, rechttoe rechtaan, en om Sarah te citeren: "Het is een cliché zo groot als een huis, maar dit is zonder enige twijfel ons beste album". Gert counterde zijn zus door te beweren dat het beste K's Choice album altijd het volgende zal zijn.Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de album showcase van K'S CHOICE op 22 april in Zappa club, Antwerpen. De showcase start om 20u30 met een korte docu met nooit eerder vertoonde beelden + een Q&A door Jan Douwe Kroeske. Om 21u15 start het concert, niet akoestisch maar snoeiharde rock 'n roll!ITunes: http://smarturl.it/ThePhantomCowboy