Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Tehran Taboo

Leven in Iran: zullen we er een tekeningetje bij maken? De animatiefilm Tehran Taboo (gemaakt met rotoscopie, u weet wel, die overtekentechniek die u van A Scanner Darkly en de clips van A-ha kent) volgt enkele jonge inwoners van Teheran (onder meer een prostituee en een muzikant) en hoe zij de taboes van de Iraanse samenleving breken. Eerder te zien in Cannes en op het Film Fest Gent, op zaterdag 10/2 op Anima, het Brusselse animatiefestival in Flagey. Wij mogen 10 duotickets weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets We Stood Like Kings

Onder de noemer USA 1982 storten de Brusselse postrockers van We Stood Like Kings zich op Koyaanisqatsi (1982), niet Philip Glass' beroemde muziek, wel de film waar die bij hoorde en waarvoor ze een volledig nieuwe soundtrack gemaakt hebben, zonder de originele geluidsband echt te kennen. In de Handelsbeurs in Gent krijgt u op donderdag 1/2 klank én beeld. Wij mogen 10 duotickets weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray mother!

Ons favoriete wat-was-datevenement van het voorbije jaar. In de woorden van regisseur Darren Aronofsky bij de première: 'Nu lachen jullie nog, maar over dik anderhalf uur zullen jullie me allemaal haten. Dus bij deze: ik zou me graag bij voorbaat excuseren.' Wij mogen 5 blu-rays weggeven van mother! (ja, met een kleine m en een uitroepteken).

Leven in Iran: zullen we er een tekeningetje bij maken? De animatiefilm Tehran Taboo (gemaakt met rotoscopie, u weet wel, die overtekentechniek die u van A Scanner Darkly en de clips van A-ha kent) volgt enkele jonge inwoners van Teheran (onder meer een prostituee en een muzikant) en hoe zij de taboes van de Iraanse samenleving breken. Eerder te zien in Cannes en op het Film Fest Gent, op zaterdag 10/2 op Anima, het Brusselse animatiefestival in Flagey. Wij mogen 10 duotickets weggeven.Onder de noemer USA 1982 storten de Brusselse postrockers van We Stood Like Kings zich op Koyaanisqatsi (1982), niet Philip Glass' beroemde muziek, wel de film waar die bij hoorde en waarvoor ze een volledig nieuwe soundtrack gemaakt hebben, zonder de originele geluidsband echt te kennen. In de Handelsbeurs in Gent krijgt u op donderdag 1/2 klank én beeld. Wij mogen 10 duotickets weggeven. Ons favoriete wat-was-datevenement van het voorbije jaar. In de woorden van regisseur Darren Aronofsky bij de première: 'Nu lachen jullie nog, maar over dik anderhalf uur zullen jullie me allemaal haten. Dus bij deze: ik zou me graag bij voorbaat excuseren.' Wij mogen 5 blu-rays weggeven van mother! (ja, met een kleine m en een uitroepteken).