Volgende woensdag 15/6 na sluitingstijd bestormt Soldier's Heart - in februari jongstleden bevallen van een eerste fullalbum, Night by Night - de Revolution-attractie in Bobbejaanland.

De band zal middenin de rollercoaster plaatsnemen om er haar jongste single Savage te spelen, die in dolby surroundgeluid op de bezoeker wordt afgevuurd. De sciencefictionprojecties die gewoonlijk tijdens een Revolutionritje te zien zijn, ruimen plaats voor eigen visuals van Sylvie Kreusch en co.

Wie aan onderstaande wedstrijd deelneemt, maakt niet enkel kans op deze eenmalige concertbeleving, maar krijgt die woensdag ook de héle dag gratis toegang tot Bobbejaanland. He goes all the way!

  • Waar? Bobbejaanland.
  • Wat? De livevoorstelling van Soldier's Hearts nieuwe single in de iconische rollercoaster Revolution.
  • Wanneer? Woensdag 15/6 om 18u.
Volgende woensdag 15/6 na sluitingstijd bestormt Soldier's Heart - in februari jongstleden bevallen van een eerste fullalbum, Night by Night - de Revolution-attractie in Bobbejaanland. De band zal middenin de rollercoaster plaatsnemen om er haar jongste single Savage te spelen, die in dolby surroundgeluid op de bezoeker wordt afgevuurd. De sciencefictionprojecties die gewoonlijk tijdens een Revolutionritje te zien zijn, ruimen plaats voor eigen visuals van Sylvie Kreusch en co. Wie aan onderstaande wedstrijd deelneemt, maakt niet enkel kans op deze eenmalige concertbeleving, maar krijgt die woensdag ook de héle dag gratis toegang tot Bobbejaanland. He goes all the way!