.
© .

5x2 Tickets Sioen@Costa

Al meer dan vijftien jaar staat Gentenaar Frederik Sioen op de planken, en cruiset hij door Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Dezer dagen speelt hij akoestisch én omringd door enkele gastmuzikanten in een theaterzaal of cultureel centrum near you. Zo ook op donderdag 26/1, als Naakte Aap in een uitverkochte Antwerpse Costa. Wij mogen 5 duotickets weggeven. Too good to be true!

.
© .

5x2 Tickets Steven Mahieu @ cc De Leest

U hebt stand-upcomedian Steven Mahieu hier twee weken geleden leren kennen als een serieuze jongen met als ultieme doel u ziek te maken van het lachen. In zijn nieuwe zaalshow Zonder filter onderhoudt hij u onder meer over McDonald's, Apple en karpervissen. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 3/2 in cc De Leest in Izegem. Straffe toebak!

Al meer dan vijftien jaar staat Gentenaar Frederik Sioen op de planken, en cruiset hij door Europa, Zuid-Afrika en Zuid-Korea. Dezer dagen speelt hij akoestisch én omringd door enkele gastmuzikanten in een theaterzaal of cultureel centrum near you. Zo ook op donderdag 26/1, als Naakte Aap in een uitverkochte Antwerpse Costa. Wij mogen 5 duotickets weggeven. Too good to be true! U hebt stand-upcomedian Steven Mahieu hier twee weken geleden leren kennen als een serieuze jongen met als ultieme doel u ziek te maken van het lachen. In zijn nieuwe zaalshow Zonder filter onderhoudt hij u onder meer over McDonald's, Apple en karpervissen. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de voorstelling van vrijdag 3/2 in cc De Leest in Izegem. Straffe toebak!