Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Robbing Millions @ Nijdrop

Het Tame Impala van Brussel, dat is Robbing Millions, een hipsterkwintet dat vorig jaar een zeer aanstekelijk debuut afleverde. Wij mogen vijf duo's naar hun show -- en die van support-act The Insect Soldiers of the Sky, net-niet-finalist van De Nieuwe Lichting 2017-- in de Nijdrop in Opwijk sturen. Let it happen!

Knack Focus
© Knack Focus
5x
dvd
Ma vie de Courgette

U wordt rechtstreeks in het hoofd en het hart van grote en kleine (wees)kinderen geplugd in dit stop-motionpareltje over weesjongen Courgette, zonder meer de beste animatiefilm van vorig jaar. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Ma vie de Courgette.

Knack Focus
© Knack Focus
5x
dvd
La fille inconnue

Dokter Jenny verzuimt een jong Afrikaans meisje in haar praktijk toe te laten. Wanneer die fille inconnue even later dood teruggevonden wordt, trekt Jenny zelf op onderzoek. Wij mogen 5 dvd's weggeven van La fille inconnue, de recentste film van de broers Dardenne.

U wordt rechtstreeks in het hoofd en het hart van grote en kleine (wees)kinderen geplugd in dit stop-motionpareltje over weesjongen Courgette, zonder meer de beste animatiefilm van vorig jaar. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Ma vie de Courgette.Dokter Jenny verzuimt een jong Afrikaans meisje in haar praktijk toe te laten. Wanneer die fille inconnue even later dood teruggevonden wordt, trekt Jenny zelf op onderzoek. Wij mogen 5 dvd's weggeven van La fille inconnue, de recentste film van de broers Dardenne.