Het eerste weekend van juli kleurt het Belgische festivallandschap ongewoon groen. Het nieuwe muziekfestival Paradise City brengt een intiem, authentiek en kwaliteitsvol event dat, naast indie en electronische acts, ook duurzaamheid en ecologie als headliner plaatst.

De organisatoren - jonge ondernemers Dimitri Verschueren en Gilles De Decker - richten zich tot twintigers en dertigers die vlakbij thuis op zoek gaan naar een ongedwongen, nieuwe festivalervaring met groene state of mind. De baseline luidt eenvoudigweg green festival - indie & electronic music - fine cuisine: een milieubewuste melange van sterke muziek en verfijnde festivalkost.

Doe mee en maak kans op een van de 3 duo combitickets.

Het eerste weekend van juli kleurt het Belgische festivallandschap ongewoon groen. Het nieuwe muziekfestival Paradise City brengt een intiem, authentiek en kwaliteitsvol event dat, naast indie en electronische acts, ook duurzaamheid en ecologie als headliner plaatst. De organisatoren - jonge ondernemers Dimitri Verschueren en Gilles De Decker - richten zich tot twintigers en dertigers die vlakbij thuis op zoek gaan naar een ongedwongen, nieuwe festivalervaring met groene state of mind. De baseline luidt eenvoudigweg green festival - indie & electronic music - fine cuisine: een milieubewuste melange van sterke muziek en verfijnde festivalkost.Doe mee en maak kans op een van de 3 duo combitickets.