50x2 tickets Mooov

Van 19/4 tot 3/5 toont het Mooov-­festival in acht Vlaamse steden weer 'films met zicht op de wereld'. Kijk mee achter de schermen van Arab Idol in The Idol (zie foto). Of ga naar Tanna, de eerste film ooit die volledig gedraaid is op de eilandenrepubliek Vanuatu. En de ­Gouden Beer van dit jaar, Fuocoammare, over vluchtelingen en Lampedusa, is er voor het eerst in een Belgische bioscoop te zien. Wij mogen 50 duotickets voor een festivalfilm naar uw hoogsteigen keuze in Turnhout weggeven.

5x2 tickets Maz Jobrani

Maz Jobrani, ook wel bekend als de Persian Pink Panther, is een Iraans-Amerikaanse komiek en acteur. In zijn nieuwe show, die hem voor de tweede keer naar België brengt, lacht hij met hoe mensen hem - vanwege zijn uiterlijk - in de States benaderen. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor zijn stand-upshow op woensdag 13/4 in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

50x2 tickets MooovVan 19/4 tot 3/5 toont het Mooov-­festival in acht Vlaamse steden weer 'films met zicht op de wereld'. Kijk mee achter de schermen van Arab Idol in The Idol (zie foto). Of ga naar Tanna, de eerste film ooit die volledig gedraaid is op de eilandenrepubliek Vanuatu. En de ­Gouden Beer van dit jaar, Fuocoammare, over vluchtelingen en Lampedusa, is er voor het eerst in een Belgische bioscoop te zien. Wij mogen 50 duotickets voor een festivalfilm naar uw hoogsteigen keuze in Turnhout weggeven.5x2 tickets Maz JobraniMaz Jobrani, ook wel bekend als de Persian Pink Panther, is een Iraans-Amerikaanse komiek en acteur. In zijn nieuwe show, die hem voor de tweede keer naar België brengt, lacht hij met hoe mensen hem - vanwege zijn uiterlijk - in de States benaderen. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor zijn stand-upshow op woensdag 13/4 in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.