Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets Lisa Hannigan & The Colorist Orchestra

Kobe Proesmans en Aarich Jespers kleuren deze keer de folkpop van de Ierse Lisa Hannigan in. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor hun concert op 23/11 in deSingel in Antwerpen.

Knack Focus
© Knack Focus


5x2 tickets Thundercat

Volgens onze man maakte Thundercat met Drunk een van de albums van het jaar. Op zondag 19/11 speelt hij in De Roma in Antwerpen, en wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.

Knack Focus
© Knack Focus
3x2 combitickets Us by Night

Drie nachten (van 23 tot 25/11) vol design en creativiteit in de Antwerpse Parkloods: dat is Us by Night. Wij mogen 3 combiduotickets voor telkens twee personen weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus2x2 tickets Les Transardentes

Wij mogen 3 duotickets weggeven voor Les Transardentes op 18 november in Paleis 12 in Brussel. U ziet en hoort veel opkomend talent, maar ook en vooral een aantal grote kleppers zoals Vitalic, Mr. Oizo en Gramatik.

25x2 tickets Lisa Hannigan & The Colorist OrchestraKobe Proesmans en Aarich Jespers kleuren deze keer de folkpop van de Ierse Lisa Hannigan in. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor hun concert op 23/11 in deSingel in Antwerpen. 5x2 tickets ThundercatVolgens onze man maakte Thundercat met Drunk een van de albums van het jaar. Op zondag 19/11 speelt hij in De Roma in Antwerpen, en wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat concert.3x2 combitickets Us by NightDrie nachten (van 23 tot 25/11) vol design en creativiteit in de Antwerpse Parkloods: dat is Us by Night. Wij mogen 3 combiduotickets voor telkens twee personen weggeven. 2x2 tickets Les TransardentesWij mogen 3 duotickets weggeven voor Les Transardentes op 18 november in Paleis 12 in Brussel. U ziet en hoort veel opkomend talent, maar ook en vooral een aantal grote kleppers zoals Vitalic, Mr. Oizo en Gramatik.