Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Gruppo di Pawlowski

Mauro's ultieme vandikhoutband móét u gezien hebben. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de passage van Gruppo di Pawlowski in de Nijdrop in Opwijk op woensdag 13/12. De fond wordt gelegd door het succulente kabaal van Hypochristmutreefuzz. Supercalifragilisticexpialidocious!

Knack Focus
© Knack Focus

10x blu-ray Baby Driver

The fast and the musical, dat is zo'n beetje wat u van Baby Driver mag verwachten: veel gescheur met bolides, veel muziek en bad guys die geen gechoreografeerde maat missen. Wij mogen 10 blu-rays weggeven van Baby Driver. Een van uw laatste kansen om Kevin Spacey te zien voordat hij op Christopher Plummer lijkt!

5x2 tickets Gruppo di PawlowskiMauro's ultieme vandikhoutband móét u gezien hebben. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de passage van Gruppo di Pawlowski in de Nijdrop in Opwijk op woensdag 13/12. De fond wordt gelegd door het succulente kabaal van Hypochristmutreefuzz. Supercalifragilisticexpialidocious!10x blu-ray Baby DriverThe fast and the musical, dat is zo'n beetje wat u van Baby Driver mag verwachten: veel gescheur met bolides, veel muziek en bad guys die geen gechoreografeerde maat missen. Wij mogen 10 blu-rays weggeven van Baby Driver. Een van uw laatste kansen om Kevin Spacey te zien voordat hij op Christopher Plummer lijkt!