Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Fresku & MocroManiac

Nederhop in de Nijdrop: Fresku & MocroManiac, die dit jaar van het gezamenlijk album Juice zijn bevallen. Ook sappig, maar dan uit Aalst: Geile Gleuf Maddefakkers. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun passage op vrijdag 3/11 in Opwijk.

Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Isolde

Weelderige arrangementen, Bond-riedels, en madelieflijke pop, dat mag u verwachten van het eerste echte soloalbum van Isolde Lasoen, dat ze op woensdag 1/11 presenteert in de Balzaal van de Vooruit in Gent. Wij mogen 10 duotickets weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets avant-première George Michael: Freedom

Op woensdag 25/10 is er een exclusieve screening van de docu George Michael: Freedom in Cinema Aventure in Brussel. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die avond.

De release van de docu valt samen met de heruitgave van Michaels tweede soloalbum Listen without Prejudice, Vol. 1 (1990).

Nederhop in de Nijdrop: Fresku & MocroManiac, die dit jaar van het gezamenlijk album Juice zijn bevallen. Ook sappig, maar dan uit Aalst: Geile Gleuf Maddefakkers. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun passage op vrijdag 3/11 in Opwijk. Weelderige arrangementen, Bond-riedels, en madelieflijke pop, dat mag u verwachten van het eerste echte soloalbum van Isolde Lasoen, dat ze op woensdag 1/11 presenteert in de Balzaal van de Vooruit in Gent. Wij mogen 10 duotickets weggeven. Op woensdag 25/10 is er een exclusieve screening van de docu George Michael: Freedom in Cinema Aventure in Brussel. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor die avond. De release van de docu valt samen met de heruitgave van Michaels tweede soloalbum Listen without Prejudice, Vol. 1 (1990).