Kom naar het Festival van de Gelijkheid, waar iederéén welkom is en hokjes niet bestaan. Drie dagen lang palmen ze de Vooruit en omstreken in met debatten, boeiende babbels, expo, literatuur, performance, docu, dans, muziek, boekenmarkt, boekenruil ... Drie dagen en nachten lang streeft het evenement naar gelijkheid, vrijheid en verbondenheid. Die rode draad vind je in alle vormen terug op het Festival.

Wij mogen 7x een overnachting weggeven in het Hotel Gravensteen met gratis toegang tot het festival op vrijdag 11 december. Onder andere Connie Palmen, Reinhilde Decleire, Phara De Aguirre en Francesca Vanthielen komen op bezoek. Het volledige programma vind je op www.festivalgelijkheid.be.

Kom naar het Festival van de Gelijkheid, waar iederéén welkom is en hokjes niet bestaan. Drie dagen lang palmen ze de Vooruit en omstreken in met debatten, boeiende babbels, expo, literatuur, performance, docu, dans, muziek, boekenmarkt, boekenruil ... Drie dagen en nachten lang streeft het evenement naar gelijkheid, vrijheid en verbondenheid. Die rode draad vind je in alle vormen terug op het Festival.Wij mogen 7x een overnachting weggeven in het Hotel Gravensteen met gratis toegang tot het festival op vrijdag 11 december. Onder andere Connie Palmen, Reinhilde Decleire, Phara De Aguirre en Francesca Vanthielen komen op bezoek. Het volledige programma vind je op www.festivalgelijkheid.be.