5x2 tickets Doorstroom

Doorstroom verbindt op vrijdag 17/2 Antwerpen en Brussel, from station to station. Twee zalen aan de sporen (Recyclart in het Brusselse station Kapellekerk en Ampère onder Antwerpen Centraal); twee feesten, eerst in Brussel (met DJ Vadim en DJ Food), later op de avond in Antwerpen (met onder meer een dj-set van Jazzanova en nog eens Food); en daartussen (goed voor uw ecologische dancing feet-afdruk) een speciaal gereserveerde wagon om u comfortabel van hot naar her te brengen. Wij mogen 5 duotickets weggeven, goed voor beide evenementen en een gratis treinrit. Stop that train!

Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets The Notwist @ Vooruit

De Duitse indiekoningen promoten dezer dagen hun recente liveplaat Supervillains, Ghostheroes + Stuff. Dat is een héél goede reden om op donderdag 16/2 naar de Vooruit te gaan, waar ze live spelen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert. Toll!

Doorstroom verbindt op vrijdag 17/2 Antwerpen en Brussel, from station to station. Twee zalen aan de sporen (Recyclart in het Brusselse station Kapellekerk en Ampère onder Antwerpen Centraal); twee feesten, eerst in Brussel (met DJ Vadim en DJ Food), later op de avond in Antwerpen (met onder meer een dj-set van Jazzanova en nog eens Food); en daartussen (goed voor uw ecologische dancing feet-afdruk) een speciaal gereserveerde wagon om u comfortabel van hot naar her te brengen. Wij mogen 5 duotickets weggeven, goed voor beide evenementen en een gratis treinrit. Stop that train!De Duitse indiekoningen promoten dezer dagen hun recente liveplaat Supervillains, Ghostheroes + Stuff. Dat is een héél goede reden om op donderdag 16/2 naar de Vooruit te gaan, waar ze live spelen. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert. Toll!