Op die vernissage kunt u de expo - met ontelbare iconische hoezen, van onder meer 2manydjs, dEUS, Front 242 en TC Matic - niet alleen in avant-première bekijken, u krijgt er ook nog een hapje en een drankje én enkele exclusieve livesets van onder meer Echo Beatty bij. In het gezelschap van de beau monde uit de muzikale en de grafische sector dan nog.

'Belgium: The Vinyl Frontier' is een initiatief van Red Bull Elektropedia - precies: de lui die elk jaar de Red Bull Elektropedia Awards uitreiken. De hoezen die in Oostende geëxposeerd worden, zijn ook gebundeld in een gelijknamig, ruim 200 pagina's tellend boek. Ook daar geven we binnenkort exemplaren van weg. Hou Knack Focus dus in de gaten. Viva vinyl!

Wat? De expo Belgium: The Vinyl Frontier.

Waar? Fort Napoleon, Oostende.

Wanneer? Donderdag 23/6 om 19u.

Op die vernissage kunt u de expo - met ontelbare iconische hoezen, van onder meer 2manydjs, dEUS, Front 242 en TC Matic - niet alleen in avant-première bekijken, u krijgt er ook nog een hapje en een drankje én enkele exclusieve livesets van onder meer Echo Beatty bij. In het gezelschap van de beau monde uit de muzikale en de grafische sector dan nog.'Belgium: The Vinyl Frontier' is een initiatief van Red Bull Elektropedia - precies: de lui die elk jaar de Red Bull Elektropedia Awards uitreiken. De hoezen die in Oostende geëxposeerd worden, zijn ook gebundeld in een gelijknamig, ruim 200 pagina's tellend boek. Ook daar geven we binnenkort exemplaren van weg. Hou Knack Focus dus in de gaten. Viva vinyl!