Opgelet: in het Knack Focus-magazine van 25/5 is sprake van zaterdagavond 3 juni in plaats van vrijdagavond 3/6. Mea culpa!

Netsky verkiest albumtitels zonder franjes, maar duidelijk is hij wel: zijn derde langspeler 3 ligt binnenkort in de rekken. Daar staan, naast de singles Rio en Work It Out, nog tien andere knallers op. Knack Focus viert die release door 130 duotickets weg te geven voor Netsky's Album Release Tour-feestjes in Brussel, Gent en Antwerpen. Eén duo maakt zelfs kans op een plaats op Netsky's eigen partybus.

Come Alive, Moving With You, Memory Lane, Iron Heart, We Can Only Live Today, Give & Take, Love Has Gone, Running Low, Rio, Work It Out: Netsky's lijst met hits is langer dan die van onze wekelijkse boodschappen, en het lijkt alsof hij nog maar net is opgewarmd. Netsky - op zijn identiteitskaart staat Boris Daenen, geboren in Edegem - werpt binnenkort zijn derde album.

3 is op 3 juni digitaal verkrijgbaar via Apple Music en iTunes, en op 10 juni in de platenwinkel om de hoek. Never change a winning formula, zal Netsky gedacht hebben. Op 3 blijft hij dan ook balanceren tussen pompende drum-'n-bass en toegankelijke, zomerse pop. Er komen opnieuw geëerde gasten over de vloer, zoals de Londense producer Nigel Gale (Digital Farm Animals), het elektrofunkduo Chromeo en de Schotse singer-songwriter Emeli Sandé - bekend van haar single Next to Me. Met songtitels als Thunder en TNT laat Netsky meteen weten wat we van het album mogen verwachten.

Live is de perfecte setting om Netsky's muziek te ervaren: te midden van een springende mensenmassa, terwijl de bassen door je lijf dreunen. Al in 2010 werd Netsky door de luisteraars van Studio Brussel verkozen tot beste dj van België, en de reacties van de internationale pers op zijn doortocht op Coachella, Glastonbury en Ultra Music Festival lijken dat alleen maar te bevestigen. Met passages gepland op onder andere Dour, Reading & Leeds en Panorama Festival, zal Netsky waarschijnlijk ook deze festivalzomer patent nemen op onvergetelijke feestjes.

Knack Focus geeft 130 duo's de kans om als eerste Netsky's 3-set te beleven. Op vrijdagavond 3 juni doet Netsky met een vip-partybus Brussel, Gent en Antwerpen aan. Tussen 22 en 4 uur speelt hij op vooralsnog geheime locaties in elke stad een dj-set. En dan is er nog de hoofdprijs: een plaats voor twee in de partybus van Netsky zelf.

Wacht niet tot morgen om aan de wedstrijd deel te nemen: we can only live today.

Speel hieronder mee met onze wedstrijd en maak kans op een van de 130 duotickets voor een van Netsky's albumreleasefeestjes, op 3/6 in Brussel, Gent of Antwerpen. Of win een exclusief duoticket voor de Netsky-partybus.

Come Alive, Moving With You, Memory Lane, Iron Heart, We Can Only Live Today, Give & Take, Love Has Gone, Running Low, Rio, Work It Out: Netsky's lijst met hits is langer dan die van onze wekelijkse boodschappen, en het lijkt alsof hij nog maar net is opgewarmd. Netsky - op zijn identiteitskaart staat Boris Daenen, geboren in Edegem - werpt binnenkort zijn derde album.3 is op 3 juni digitaal verkrijgbaar via Apple Music en iTunes, en op 10 juni in de platenwinkel om de hoek. Never change a winning formula, zal Netsky gedacht hebben. Op 3 blijft hij dan ook balanceren tussen pompende drum-'n-bass en toegankelijke, zomerse pop. Er komen opnieuw geëerde gasten over de vloer, zoals de Londense producer Nigel Gale (Digital Farm Animals), het elektrofunkduo Chromeo en de Schotse singer-songwriter Emeli Sandé - bekend van haar single Next to Me. Met songtitels als Thunder en TNT laat Netsky meteen weten wat we van het album mogen verwachten.Live is de perfecte setting om Netsky's muziek te ervaren: te midden van een springende mensenmassa, terwijl de bassen door je lijf dreunen. Al in 2010 werd Netsky door de luisteraars van Studio Brussel verkozen tot beste dj van België, en de reacties van de internationale pers op zijn doortocht op Coachella, Glastonbury en Ultra Music Festival lijken dat alleen maar te bevestigen. Met passages gepland op onder andere Dour, Reading & Leeds en Panorama Festival, zal Netsky waarschijnlijk ook deze festivalzomer patent nemen op onvergetelijke feestjes.Knack Focus geeft 130 duo's de kans om als eerste Netsky's 3-set te beleven. Op vrijdagavond 3 juni doet Netsky met een vip-partybus Brussel, Gent en Antwerpen aan. Tussen 22 en 4 uur speelt hij op vooralsnog geheime locaties in elke stad een dj-set. En dan is er nog de hoofdprijs: een plaats voor twee in de partybus van Netsky zelf. Wacht niet tot morgen om aan de wedstrijd deel te nemen: we can only live today.