MTV EMA2016 komt steeds dichterbij. Op 6 november nemen 's werelds grootste artiesten het podium van Rotterdam Ahoy over met te gekke optredens en spraakmakende momenten. Om dit grote muziekfestijn in te luiden, presenteert MTV op maandag 31 oktober de officiële MTV EMA Pre-Party in IKON Antwerpen! Tijdens dit exclusieve feest treden niet alleen toffe artiesten op, maar wordt ook de MTV EMA voor Best Belgian Act uitgereikt.

De genomineerden voor de Best Belgian Act zijn:

  • Woodie Smalls
  • Laura Tesoro
  • Emma Bale
  • Lost Frenquencies
  • Tourist LeMC

Safi, Kenn Colt en de gebroeders Curtis Alto nemen op maandag 31 oktober het podium over van IKON. Alle artiesten hebben de afgelopen tijd een aantal keer in de hitlijsten gestaan en presenteren muziek van deze tijd. Doe mee en maak kans op een van de 10 duotickets.

MTV EMA2016 komt steeds dichterbij. Op 6 november nemen 's werelds grootste artiesten het podium van Rotterdam Ahoy over met te gekke optredens en spraakmakende momenten. Om dit grote muziekfestijn in te luiden, presenteert MTV op maandag 31 oktober de officiële MTV EMA Pre-Party in IKON Antwerpen! Tijdens dit exclusieve feest treden niet alleen toffe artiesten op, maar wordt ook de MTV EMA voor Best Belgian Act uitgereikt.De genomineerden voor de Best Belgian Act zijn: Safi, Kenn Colt en de gebroeders Curtis Alto nemen op maandag 31 oktober het podium over van IKON. Alle artiesten hebben de afgelopen tijd een aantal keer in de hitlijsten gestaan en presenteren muziek van deze tijd. Doe mee en maak kans op een van de 10 duotickets.