5x2 tickets Nicolas Kummert @ cc Maasmechelen

Jazzsaxofonist Nicolas Kummert -- u kunt hem kennen van Jef Neves Groove Thing -- deelde ooit het podium met de Nigeriaanse bluesfunker Keziah Jones. Op vrijdag 10/2 brengt hij nog een andere muzikant uit l'Afrique mee naar Maasmechelen: Lionel Loueke, te horen op platen van Hancock en Haden. Wij mogen 5 duotickets weggeven. C'est chic!

Tamino, een van de acht Nieuwe Lichting-finalisten., Jokko / Studio Brussel
Tamino, een van de acht Nieuwe Lichting-finalisten. © Jokko / Studio Brussel

15x2 tickets De Nieuwe Lichting @ AB

Wie de opvolgers van Soldier's Heart, Brihang, St. Grandson en Equal Idiots worden? U komt het op vrijdag 3/2 te weten. Die avond vindt in de AB de finale van StuBru's talentenjacht De Nieuwe Lichting 2017 plaats. En u kunt er nog bij zijn ook, want wij mogen 15 duotickets weggeven. Geen dank!

5x2 tickets Lady Linn @ cc Wevelgem

Don't wanna dance? Niet zo erg. Lady Linn en haar Magnificent Seven laten op zaterdag 11/2 vooral intieme songs uit hun jongste album Keep It a Secret aan u horen in het cultuurcentrum van Wevelgem. Wij hebben 5 duotickets te geef. Magnifiek!

Jazzsaxofonist Nicolas Kummert -- u kunt hem kennen van Jef Neves Groove Thing -- deelde ooit het podium met de Nigeriaanse bluesfunker Keziah Jones. Op vrijdag 10/2 brengt hij nog een andere muzikant uit l'Afrique mee naar Maasmechelen: Lionel Loueke, te horen op platen van Hancock en Haden. Wij mogen 5 duotickets weggeven. C'est chic! Wie de opvolgers van Soldier's Heart, Brihang, St. Grandson en Equal Idiots worden? U komt het op vrijdag 3/2 te weten. Die avond vindt in de AB de finale van StuBru's talentenjacht De Nieuwe Lichting 2017 plaats. En u kunt er nog bij zijn ook, want wij mogen 15 duotickets weggeven. Geen dank!Don't wanna dance? Niet zo erg. Lady Linn en haar Magnificent Seven laten op zaterdag 11/2 vooral intieme songs uit hun jongste album Keep It a Secret aan u horen in het cultuurcentrum van Wevelgem. Wij hebben 5 duotickets te geef. Magnifiek!