20x The Danish Girl & 10x Het Deense meisje

Eddie Redmayne weet zijn rollen wel te kiezen. Voor zijn vertolking van wetenschapper Stephen Hawking in The Theory of Everything won hij een Oscar, en in The Danish Girl zet hij de Deense schilderes Lili Elbe neer. Niet zo wereldschokkend, tenzij u weet dat Lili vroeger Einar heette en pas een vrouw werd na een geslachtsoperatie. Ze werd meteen een van de eerste transgenders uit de geschiedenis.

We mogen 20 duotickets weggeven voor de avant-première in UGC De Brouckère Brussel op 15 januari - in aanwezigheid van Matthias Schoenaerts, die de rol van Hans Axgil speelt in The Danish Girl - én 10 exemplaren van het gelijknamige boek van David Ebershoff.

1x vip-pakket MODFEST

Muziekodroom in Hasselt opent het jaar met MODFEST, een swingend amalgaam van übersexy beats, bezwerende dj-sets en spannende live-acts. Onder meer elektroclashpionier DJ Hell en de Franse elektrokeizer David Carretta tekenen present.

Omdat het met vermoeide benen moeilijk dansen is, mogen wij 1 vip-pakket voor MODFEST weggeven, inclusief toegangsticket, een hotelovernachting in Holiday Inn Hasselt en een taxirit van en naar het hotel.

1x Thomson Ruban Multimedia Tower

Zeg niet zomaar 'audiotoren' tegen de Thomson Ruban Multimedia Tower. Met dit elegante stukje technologie kunt u uw favoriete songs glashelder afspelen via bluetooth en usb. Voor de nostalgici heeft hij ook een cd-speler aan boord. We mogen 1x de Thomson Ruban Multimedia Tower weggeven.

20x The Danish Girl & 10x Het Deense meisjeEddie Redmayne weet zijn rollen wel te kiezen. Voor zijn vertolking van wetenschapper Stephen Hawking in The Theory of Everything won hij een Oscar, en in The Danish Girl zet hij de Deense schilderes Lili Elbe neer. Niet zo wereldschokkend, tenzij u weet dat Lili vroeger Einar heette en pas een vrouw werd na een geslachtsoperatie. Ze werd meteen een van de eerste transgenders uit de geschiedenis. We mogen 20 duotickets weggeven voor de avant-première in UGC De Brouckère Brussel op 15 januari - in aanwezigheid van Matthias Schoenaerts, die de rol van Hans Axgil speelt in The Danish Girl - én 10 exemplaren van het gelijknamige boek van David Ebershoff.1x vip-pakket MODFESTMuziekodroom in Hasselt opent het jaar met MODFEST, een swingend amalgaam van übersexy beats, bezwerende dj-sets en spannende live-acts. Onder meer elektroclashpionier DJ Hell en de Franse elektrokeizer David Carretta tekenen present. Omdat het met vermoeide benen moeilijk dansen is, mogen wij 1 vip-pakket voor MODFEST weggeven, inclusief toegangsticket, een hotelovernachting in Holiday Inn Hasselt en een taxirit van en naar het hotel.1x Thomson Ruban Multimedia TowerZeg niet zomaar 'audiotoren' tegen de Thomson Ruban Multimedia Tower. Met dit elegante stukje technologie kunt u uw favoriete songs glashelder afspelen via bluetooth en usb. Voor de nostalgici heeft hij ook een cd-speler aan boord. We mogen 1x de Thomson Ruban Multimedia Tower weggeven.