Knack Focus stuurt 25 duo's naar de avant-première van Les Chevaliers Blancs, op vrijdag 22 januari in UGC Antwerpen.

Jacques Arnault, hoofd van de NGO "Move for Kids", bereidt een humanitaire bliksemactie voor in een Afrikaans land: hij wil driehonderd jonge weeskinderen evacueren die het slachtoffer zijn van de burgeroorlog. Een gecharterd vliegtuig moet hen naar Frankrijk brengen, waar de kandidaat-adoptieouders die de hele actie financieren, hen opwachten. En als niets loopt zoals verwacht, noch in de regio, noch bij "Move for Kids" zelf, lopen de spanningen hoog op.

Les Chevaliers Blancs, de langverwachte nieuwe film van Belgische regisseur Joachim Lafosse (A Perdre la Raison, Elève libre), met Vincent Lindon, Beste Acteur op de laatste Cannes festival.

Knack Focus stuurt 25 duo's naar de avant-première van Les Chevaliers Blancs, op vrijdag 22 januari in UGC Antwerpen. Jacques Arnault, hoofd van de NGO "Move for Kids", bereidt een humanitaire bliksemactie voor in een Afrikaans land: hij wil driehonderd jonge weeskinderen evacueren die het slachtoffer zijn van de burgeroorlog. Een gecharterd vliegtuig moet hen naar Frankrijk brengen, waar de kandidaat-adoptieouders die de hele actie financieren, hen opwachten. En als niets loopt zoals verwacht, noch in de regio, noch bij "Move for Kids" zelf, lopen de spanningen hoog op.Les Chevaliers Blancs, de langverwachte nieuwe film van Belgische regisseur Joachim Lafosse (A Perdre la Raison, Elève libre), met Vincent Lindon, Beste Acteur op de laatste Cannes festival.