20x2 Rosas@Concertgebouw

Voor Golden Hours (As You Like It) liet choreografe Anne Teresa De Keersmaeker zich inspireren door het (bijna) gelijknamige Brian Eno-nummer uit de jaren zeventig. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor de voorstelling op 4/6 in het Concertgebouw Brugge, met een hapje, een drankje en toelichting door De Keersmaeker zelf.

10x dvd Waste Land

In de psyche van een labiele Brusselse flik (een excellente Jérémie Renier) dwalen onder meer de geesten van ons nationale koloniale verleden rond. ­Pieter Van Hees zet met de neonoir Waste Land andermaal het mes in ­liefde en pijn. Wij mogen 10 dvd's ­weggeven van een fijne Belgische film.

20x2 Rosas@ConcertgebouwVoor Golden Hours (As You Like It) liet choreografe Anne Teresa De Keersmaeker zich inspireren door het (bijna) gelijknamige Brian Eno-nummer uit de jaren zeventig. Wij mogen 20 duotickets weggeven voor de voorstelling op 4/6 in het Concertgebouw Brugge, met een hapje, een drankje en toelichting door De Keersmaeker zelf.10x dvd Waste LandIn de psyche van een labiele Brusselse flik (een excellente Jérémie Renier) dwalen onder meer de geesten van ons nationale koloniale verleden rond. ­Pieter Van Hees zet met de neonoir Waste Land andermaal het mes in ­liefde en pijn. Wij mogen 10 dvd's ­weggeven van een fijne Belgische film.