Thomas Geuens
© Thomas Geuens

10x2 tickets Bram Weijters' Crazy Men

De veel te jong overleden Koen De Bruyne - hij speelde ooit piano bij Johan Verminnen en zijn broer Kris - is recent aan de vergetelheid ontrukt met de reissue van zijn soloalbum Here Comes the Crazy Man! (1974), een uniek en verdomd lekker stukje vaderlandse jazzrock. Toetsenist Bram Weijters en kompanen wekken dat opnieuw tot leven op het podium van de Handelsbeurs in Gent op woensdag 28/2. Wij mogen 10 duotickets voor dat concert weggeven.

Isolde Woudstra
© Isolde Woudstra

5x2 tickets Winter Tales

Met het festival Winter Tales zet de Velinx in Tongeren in op broze muziek om u aan te warmen, op zaterdag 24/2 bijvoorbeeld met Illuminine-pianist Wouter Dewit, de Britse Will Samson, noorderbuur Kim Janssen (foto) en Marble Sounds - met strijkers! Wij mogen 5 duotickets voor die avond weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x blu-ray Blade Runner 2049

Vijf sterren hadden wij veil voor Denis Villeneuves sequel op de legendarische scifithriller Blade Runner. Minder verhaal, meer adembenemend mooie beelden. Minder Harrison Ford, meer Ryan Gosling. Wij mogen 5 blu-rays van Blade Runner 2049 weggeven.

De veel te jong overleden Koen De Bruyne - hij speelde ooit piano bij Johan Verminnen en zijn broer Kris - is recent aan de vergetelheid ontrukt met de reissue van zijn soloalbum Here Comes the Crazy Man! (1974), een uniek en verdomd lekker stukje vaderlandse jazzrock. Toetsenist Bram Weijters en kompanen wekken dat opnieuw tot leven op het podium van de Handelsbeurs in Gent op woensdag 28/2. Wij mogen 10 duotickets voor dat concert weggeven.Met het festival Winter Tales zet de Velinx in Tongeren in op broze muziek om u aan te warmen, op zaterdag 24/2 bijvoorbeeld met Illuminine-pianist Wouter Dewit, de Britse Will Samson, noorderbuur Kim Janssen (foto) en Marble Sounds - met strijkers! Wij mogen 5 duotickets voor die avond weggeven. Vijf sterren hadden wij veil voor Denis Villeneuves sequel op de legendarische scifithriller Blade Runner. Minder verhaal, meer adembenemend mooie beelden. Minder Harrison Ford, meer Ryan Gosling. Wij mogen 5 blu-rays van Blade Runner 2049 weggeven.