5x2 tickets The Greatest Switch Party

Op 15 oktober is het weer zover: dan kunt u luisteren naar de beste danceclassics tijdens de extra lange uitzending The Greatest Switch Party. Dans na de show de benen vanonder uw lijf tijdens The Greatest Switch Party. Onder meer The Subs, Dr. Lektroluv (foto) en Jan Van Biesen spelen ten dans. Wij mogen 5 duotickets voor The Greatest Switch Party op zaterdag 15/10 in Vooruit in Gent weggeven.

10x2 tickets Bombino

Fan van Tinariwen en Terakaft? Dan is de kans groot dat u helemaal weg zult zijn van de klanken van de Nigerese snarenplukker Omara 'Bombino' Moctar, een charismatische Toeareg die Afrikaanse ritmes en percussie vlotjes combineert met westerse invloeden van onder meer Jimi Hendrix, Led Zeppelin en zelfs Dire Straits. Naar verluidt zijn optredens van de heer Bombino niet minder dan hypnotiserend. Wij mogen 10 duotickets voor Bombino op zaterdag 29/10 in De Centrale in Gent weggeven.

5x2 tickets Alex Cameron @ Autumn Falls

Alan Vega van Suicide is niet meer, maar hij zou goedkeurend geknikt hebben bij het beluisteren van Alex Cameron. De lichtjes excentrieke, in zichzelf gekeerde aussie doet zijn minimalitische ding namelijk het liefst met lekkere synthgeluiden uit de eighties en scherpe saxofoonstoten. Zijn asdonkere stem is de kers op de taart. Singer-songwritermuziek, but not as you know it. Wij mogen 5 duotickets voor Alex Cameron op donderdag 27/10 in Trix in Antwerpen weggeven.

5x2 tickets The Greatest Switch PartyOp 15 oktober is het weer zover: dan kunt u luisteren naar de beste danceclassics tijdens de extra lange uitzending The Greatest Switch Party. Dans na de show de benen vanonder uw lijf tijdens The Greatest Switch Party. Onder meer The Subs, Dr. Lektroluv (foto) en Jan Van Biesen spelen ten dans. Wij mogen 5 duotickets voor The Greatest Switch Party op zaterdag 15/10 in Vooruit in Gent weggeven.10x2 tickets BombinoFan van Tinariwen en Terakaft? Dan is de kans groot dat u helemaal weg zult zijn van de klanken van de Nigerese snarenplukker Omara 'Bombino' Moctar, een charismatische Toeareg die Afrikaanse ritmes en percussie vlotjes combineert met westerse invloeden van onder meer Jimi Hendrix, Led Zeppelin en zelfs Dire Straits. Naar verluidt zijn optredens van de heer Bombino niet minder dan hypnotiserend. Wij mogen 10 duotickets voor Bombino op zaterdag 29/10 in De Centrale in Gent weggeven.5x2 tickets Alex Cameron @ Autumn Falls Alan Vega van Suicide is niet meer, maar hij zou goedkeurend geknikt hebben bij het beluisteren van Alex Cameron. De lichtjes excentrieke, in zichzelf gekeerde aussie doet zijn minimalitische ding namelijk het liefst met lekkere synthgeluiden uit de eighties en scherpe saxofoonstoten. Zijn asdonkere stem is de kers op de taart. Singer-songwritermuziek, but not as you know it. Wij mogen 5 duotickets voor Alex Cameron op donderdag 27/10 in Trix in Antwerpen weggeven.