Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Animeernacht @ Anima

Uw natte kinderdroom wordt werkelijkheid: Anima, het eminente Brusselse animatiefestival, trakteert u een hele nacht lang op voortreffelijke recente tekenfilmpjes, met tussen de bedrijven door vj-werk van animator Mirai Mizue. U mag bovendien in pyjama komen - er is een wedstrijd voor het meest psychedelische slaapensemble. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de Animeernacht, op zaterdag 4/3 in Flagey.

Knack Focus
© Knack Focus

5x Legion-pakket

U bent helemaal gek van Legion, de niet zo prettig gestoorde reeks van Fargo-showrunner Noah Hawley? Verlicht uw geest met dit customized lampje, sluit die vervelende werkelijkheid buiten met de koptelefoon (gepimpt met een echte X-Men-x), en als dat nog niet helpt, is er als laatste redmiddel nog de pillendoos. Om maar te zeggen: wij mogen 5 goodiebags van Legion weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Wolfgang Flür + NightStalker @ N9

In een vorig leven was Wolfgang Flür een Kraftwerkrobot - zelf noemt hij zich de eerste elektronische drummer uit de geschiedenis. Tegenwoordig draait hij als Musiksoldat met de nodige visuals all things electro, daarbij gretig puttend uit eigen werk en dat van vrienden. Hij wordt op zaterdag 11/3 in muziekclub N9 in Eeklo ingeleid door de Gentse synthwavebende van NightStalker. Wij mogen 5 duotickets weggeven.

Uw natte kinderdroom wordt werkelijkheid: Anima, het eminente Brusselse animatiefestival, trakteert u een hele nacht lang op voortreffelijke recente tekenfilmpjes, met tussen de bedrijven door vj-werk van animator Mirai Mizue. U mag bovendien in pyjama komen - er is een wedstrijd voor het meest psychedelische slaapensemble. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de Animeernacht, op zaterdag 4/3 in Flagey. U bent helemaal gek van Legion, de niet zo prettig gestoorde reeks van Fargo-showrunner Noah Hawley? Verlicht uw geest met dit customized lampje, sluit die vervelende werkelijkheid buiten met de koptelefoon (gepimpt met een echte X-Men-x), en als dat nog niet helpt, is er als laatste redmiddel nog de pillendoos. Om maar te zeggen: wij mogen 5 goodiebags van Legion weggeven. In een vorig leven was Wolfgang Flür een Kraftwerkrobot - zelf noemt hij zich de eerste elektronische drummer uit de geschiedenis. Tegenwoordig draait hij als Musiksoldat met de nodige visuals all things electro, daarbij gretig puttend uit eigen werk en dat van vrienden. Hij wordt op zaterdag 11/3 in muziekclub N9 in Eeklo ingeleid door de Gentse synthwavebende van NightStalker. Wij mogen 5 duotickets weggeven.