Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets The Tip of the Tongue @ Planetarium

Theater onder de sterrenhemel, maar dan binnen: dat is The Tip of the Tongue, van en met Pieter De Buysser. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze unieke voorstelling, op zaterdag 6/5 onder de koepel van het Brusselse planetarium, in het kader van het Kunstenfestivaldesarts.

Knack Focus
© Knack Focus


3x2
viptickets
Fire is Gold

Het begon tijd te worden: eindelijk heeft België een echt hiphopfestival, met achter de schermen de knowhow van de Wecandance- en Listen!-festivals en de Brusselse club Bloody Louis. Op het podium rhymen en cutten onder meer Damso, Wiley, TLP, Brodinski, Faisal, Roméo Elvis en Woodie Smalls. Wij mogen drie viptickets, telkens voor twee personen, weggeven voor de eerste editie van Fire Is Gold, op zondag 14/5 in Vilvoorde.

Theater onder de sterrenhemel, maar dan binnen: dat is The Tip of the Tongue, van en met Pieter De Buysser. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor deze unieke voorstelling, op zaterdag 6/5 onder de koepel van het Brusselse planetarium, in het kader van het Kunstenfestivaldesarts. Het begon tijd te worden: eindelijk heeft België een echt hiphopfestival, met achter de schermen de knowhow van de Wecandance- en Listen!-festivals en de Brusselse club Bloody Louis. Op het podium rhymen en cutten onder meer Damso, Wiley, TLP, Brodinski, Faisal, Roméo Elvis en Woodie Smalls. Wij mogen drie viptickets, telkens voor twee personen, weggeven voor de eerste editie van Fire Is Gold, op zondag 14/5 in Vilvoorde.