Knack Focus
© Knack Focus


2x2 tickets Jimi Tenor@Listen!

De zelfverklaarde artsy fartsy afbrobeatambassadeur Jimi Tenor -- check het interview met hem verderop in dit nummer -- staat op zaterdag 1/4 in de AB, in het kader van het Listen!-festival En ja, hij zal zijn ninetieshit Take Me Baby spelen. Wij hebben 2 duotickets te geef. Waag uw kans, baby!

5x dvd Fuocoammare

Brand op zee: Gianfranco Rosi won in Berlijn de Gouden Beer met deze documentaire over Lampedusa en hoe het zijn inwoners vergaat sinds er honderdduizenden vluchtelingen op het eiland zijn aangespoeld. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Fuocoammare.

Knack Focus
© Knack Focus
5x
blu-ray
Toni Erdmann

Hoezo, Duitsers hebben humor? Die Tochter is een volbloed carrièriste, Vati is de hond in het kegelspel die zich verkleedt als zakenman en haar leven zo overhoop gooit. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Toni Erdmann, de beste film van vorig jaar volgens de vaderlandse filmcritici. U zult zien: valse tanden zijn écht grappig.

Knack Focus
© Knack Focus5x dvd Frantz

Regisseur François Ozon haalde de mosterd bij Ernst Lubitsch' klassieke melodrama Broken Lullaby voor zijn verhaal over de Franse soldaat Adrien die na WO I opduikt aan het graf van de gesneuvelde Duitse soldaat uit de titel. Wie wint er in een oorlog? Waren Adrien en Frantz vrienden of minnaars? Wij mogen dvd's weggeven van Frantz. Aux larmes, citoyens!

Knack Focus
© Knack Focus
2x 2x10tickets Listen!

Listen! weet van geen ophouden. Na de combi's van vorige week liggen er nog 10 duotickets klaar voor het future music festival op vrijdagavond 31/3 in Square op de Brusselse Kunstberg, en nog eens 10 voor zaterdagavond 1/4. Enkel als u Jimi Tenor verkiest hebt u een excuus om er niet te zijn. Of u gaat naar beide, uiteraard!

Kit Whalley Payne
© Kit Whalley Payne

5x2 tickets Vuurwerk@Contrair

Het elektroduo Vuurwerk vertoeft voortaan in Londen, waar spilfiguren Thieu Seynaeve en Jergan Callebaut wonen, werken én muziek maken. Maar op vrijdag 31/3 keren ze nog eens terug naar hun geboorteland voor een exclusief zaalconcert in de Antwerpse pop-upclub Contrair. En er volgt nog een stevige afterparty ook. Wij hebben vijf duotickets in de aanbieding. Dat gaat vonken geven!

De zelfverklaarde artsy fartsy afbrobeatambassadeur Jimi Tenor -- check het interview met hem verderop in dit nummer -- staat op zaterdag 1/4 in de AB, in het kader van het Listen!-festival En ja, hij zal zijn ninetieshit Take Me Baby spelen. Wij hebben 2 duotickets te geef. Waag uw kans, baby!Brand op zee: Gianfranco Rosi won in Berlijn de Gouden Beer met deze documentaire over Lampedusa en hoe het zijn inwoners vergaat sinds er honderdduizenden vluchtelingen op het eiland zijn aangespoeld. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Fuocoammare.Hoezo, Duitsers hebben humor? Die Tochter is een volbloed carrièriste, Vati is de hond in het kegelspel die zich verkleedt als zakenman en haar leven zo overhoop gooit. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Toni Erdmann, de beste film van vorig jaar volgens de vaderlandse filmcritici. U zult zien: valse tanden zijn écht grappig.Regisseur François Ozon haalde de mosterd bij Ernst Lubitsch' klassieke melodrama Broken Lullaby voor zijn verhaal over de Franse soldaat Adrien die na WO I opduikt aan het graf van de gesneuvelde Duitse soldaat uit de titel. Wie wint er in een oorlog? Waren Adrien en Frantz vrienden of minnaars? Wij mogen dvd's weggeven van Frantz. Aux larmes, citoyens!Listen! weet van geen ophouden. Na de combi's van vorige week liggen er nog 10 duotickets klaar voor het future music festival op vrijdagavond 31/3 in Square op de Brusselse Kunstberg, en nog eens 10 voor zaterdagavond 1/4. Enkel als u Jimi Tenor verkiest hebt u een excuus om er niet te zijn. Of u gaat naar beide, uiteraard!Het elektroduo Vuurwerk vertoeft voortaan in Londen, waar spilfiguren Thieu Seynaeve en Jergan Callebaut wonen, werken én muziek maken. Maar op vrijdag 31/3 keren ze nog eens terug naar hun geboorteland voor een exclusief zaalconcert in de Antwerpse pop-upclub Contrair. En er volgt nog een stevige afterparty ook. Wij hebben vijf duotickets in de aanbieding. Dat gaat vonken geven!