Knack Focus
© Knack Focus

5x2 + 5x2 tickets Listen!

De klank van de toekomst, dat belooft het Brusselse festival Listen! ook voor zijn tweede editie. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor het openingsconcert van donderdag 30/3 in Flagey, waar Francesco Tristano, die zowel liefhebbert met elektronica als met het klassieke klavier, loos gaat op het klavier. En we doen er nog 5 combitickets voor telkens twee personen voor vrijdag 31/3 en zaterdag 1/4 bovenop, waarmee u binnen kunt in Square, op de Kunstberg, waar onder meer Lefto, Deft, Ben ji B én het legendarische 808 State aan de knoppen zullen draaien.

Knack Focus
© Knack Focus

2x2 verwenweekend Mooov

Mooov biedt u dit jaar niet alleen een heel pak cinema met zicht op de wereld, u, Knack Focus-lezer, krijgt er ook nog een verwenweekend met zicht op Turnhout (vanuit hotel Ter Driezen) of Brugge (vanuit hotel Boterhuis) bij. Wij mogen twee verwenweekends (eentje in elke stad) voor telkens twee personen weggeven, inclusief overnachting voor zaterdag 22/4 en 5 duotickets voor films naar uw keuze.

Knack Focus
© Knack Focus5x
dvd
Generatie B

'In plaats van een sciencefictionserie werd het bijna een aflevering van De afspraak.' De feiten kunnen tot heel vreemde fictie leiden, zo blijkt uit Generatie B, de gesjeesde Canvas-serie van Joost Vandecasteele en Pieter Van Hees. Wij mogen vijf dvd's van Generatie B weggeven. Het einde is nabij! Hoezee!

15x2 tickets I Am Not Your Negro

Woensdag 22/3 gaat het Leuvense documentairefestival Docville van start met het spraakmakende (en Oscargenomineerde) I Am Not Your Negro van Raoul Peck. Een troost voor zij die er die dag niet bij zijn: wij mogen nog 15 duotickets weggeven voor de voorstelling op dinsdag 28/3 in Cinema Zed-Stuk. Zonder dank!

De klank van de toekomst, dat belooft het Brusselse festival Listen! ook voor zijn tweede editie. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor het openingsconcert van donderdag 30/3 in Flagey, waar Francesco Tristano, die zowel liefhebbert met elektronica als met het klassieke klavier, loos gaat op het klavier. En we doen er nog 5 combitickets voor telkens twee personen voor vrijdag 31/3 en zaterdag 1/4 bovenop, waarmee u binnen kunt in Square, op de Kunstberg, waar onder meer Lefto, Deft, Ben ji B én het legendarische 808 State aan de knoppen zullen draaien.Mooov biedt u dit jaar niet alleen een heel pak cinema met zicht op de wereld, u, Knack Focus-lezer, krijgt er ook nog een verwenweekend met zicht op Turnhout (vanuit hotel Ter Driezen) of Brugge (vanuit hotel Boterhuis) bij. Wij mogen twee verwenweekends (eentje in elke stad) voor telkens twee personen weggeven, inclusief overnachting voor zaterdag 22/4 en 5 duotickets voor films naar uw keuze.'In plaats van een sciencefictionserie werd het bijna een aflevering van De afspraak.' De feiten kunnen tot heel vreemde fictie leiden, zo blijkt uit Generatie B, de gesjeesde Canvas-serie van Joost Vandecasteele en Pieter Van Hees. Wij mogen vijf dvd's van Generatie B weggeven. Het einde is nabij! Hoezee!Woensdag 22/3 gaat het Leuvense documentairefestival Docville van start met het spraakmakende (en Oscargenomineerde) I Am Not Your Negro van Raoul Peck. Een troost voor zij die er die dag niet bij zijn: wij mogen nog 15 duotickets weggeven voor de voorstelling op dinsdag 28/3 in Cinema Zed-Stuk. Zonder dank!