Knack Focus
© Knack Focus

25x2 tickets Hiele

U kent hem misschien niet, maar de jonge Antwerpse producer Roman Hiele staat weleens met Mauro en Rudy Trouvé op een podium. Solo maakt hij dan weer jazztronica van het spacey soort. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor zijn nieuwste voorstelling Bin Frei, op woensdag 21/2 te zien in deSingel in Antwerpen.

Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Het Zesde Metaal

Nee, 't es nog al nie na de wuppe, zo hebben wij uit betrouwbare bron. Wannes Cappelle en zijn Zesde Metaal onderstrepen dat op donderdag 22/2 in C-mine in Genk en op woensdag 7/3 in de Minard in Gent. Wij mogen tweemaal 5 duotickets weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus

5x dvd Loveless

Voor al uw cinefiele kletsen om de oren van moedertje Rusland - en die van u - slechts één adres: Andrej Zvjagintsev, de regisseur van favorieten van het huis als Elena en Leviathan. Zijn recentste film, Loveless, focust op een verdwijningszaak van een jongetje wiens ouders op scheiden staan, maar waar niemand - ook niet vader en moeder - zich echt om lijken te bekommeren. Een ijskoude blik in het kille hart van Rusland. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Loveless.

25x2 tickets HieleU kent hem misschien niet, maar de jonge Antwerpse producer Roman Hiele staat weleens met Mauro en Rudy Trouvé op een podium. Solo maakt hij dan weer jazztronica van het spacey soort. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor zijn nieuwste voorstelling Bin Frei, op woensdag 21/2 te zien in deSingel in Antwerpen. 10x2 tickets Het Zesde MetaalNee, 't es nog al nie na de wuppe, zo hebben wij uit betrouwbare bron. Wannes Cappelle en zijn Zesde Metaal onderstrepen dat op donderdag 22/2 in C-mine in Genk en op woensdag 7/3 in de Minard in Gent. Wij mogen tweemaal 5 duotickets weggeven.5x dvd LovelessVoor al uw cinefiele kletsen om de oren van moedertje Rusland - en die van u - slechts één adres: Andrej Zvjagintsev, de regisseur van favorieten van het huis als Elena en Leviathan. Zijn recentste film, Loveless, focust op een verdwijningszaak van een jongetje wiens ouders op scheiden staan, maar waar niemand - ook niet vader en moeder - zich echt om lijken te bekommeren. Een ijskoude blik in het kille hart van Rusland. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Loveless.