Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets Damien Jurado @ Sint-Jacobskerk

Met zijn recentste plaat Visions of Us on the Land breide Damien Jurado een einde aan zijn trilogie over een man die zich uit de maatschappij terugtrekt, op zoek naar universele waarheden. Op 21/3 waagt de Amerikaanse songsmid zich weer onder de Belgen voor een optreden in de stemmige Gentse Sint-Jacobskerk. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert.

Knack Focus
© Knack Focus

10x2 tickets A conversation on Making a Murderer @ Arenberg

Terwijl druk wordt gesleuteld aan het tweede seizoen van Making a Murderer, de prima Netflix-docureeks rond de juridische lijdensweg van Steven Avery, komen zijn advocaten Dean Strang en Jerry Buting extra uitleg verschaffen over een van de hallucinantste strafzaken uit de geschiedenis. Komiek Michael Van Peel leidt het gesprek in de Antwerpse Arenbergschouwburg in goede banen. Wij mogen 10 duotickets weggeven.

Knack Focus
© Knack Focus
5x dvd L'économie du couple

Scheiden doet lijden, maar scheiden en uit koppigheid blijven samenwonen is ook geen kattenpis. Dat leert u toch uit L'économie du couple, het beklijvende huis-tuin-en-keukendrama van onze landgenoot Joachim Lafosse. Wij mogen 5 dvd's weggeven.

Met zijn recentste plaat Visions of Us on the Land breide Damien Jurado een einde aan zijn trilogie over een man die zich uit de maatschappij terugtrekt, op zoek naar universele waarheden. Op 21/3 waagt de Amerikaanse songsmid zich weer onder de Belgen voor een optreden in de stemmige Gentse Sint-Jacobskerk. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor dat concert. Terwijl druk wordt gesleuteld aan het tweede seizoen van Making a Murderer, de prima Netflix-docureeks rond de juridische lijdensweg van Steven Avery, komen zijn advocaten Dean Strang en Jerry Buting extra uitleg verschaffen over een van de hallucinantste strafzaken uit de geschiedenis. Komiek Michael Van Peel leidt het gesprek in de Antwerpse Arenbergschouwburg in goede banen. Wij mogen 10 duotickets weggeven. Scheiden doet lijden, maar scheiden en uit koppigheid blijven samenwonen is ook geen kattenpis. Dat leert u toch uit L'économie du couple, het beklijvende huis-tuin-en-keukendrama van onze landgenoot Joachim Lafosse. Wij mogen 5 dvd's weggeven.