Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Black Flower & Akalé Wub @N9

Ethiojazz à la flamande, dat is Black Flower, de groep rond componist/saxofonist Nathan Daems. Zij delen de affiche met het Franse Akalé Wubé, dat de mosterd ook bij Mulatu Astatke en de Ethiopische scene van de jaren zestig en zeventig ging halen. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun passage op vrijdag 3/3 in de N9 in Eeklo.

Knack Focus
© Knack Focus

5x2 tickets Thievery Corporation @ AB

Nog meer muziek die zich ent op swingende klanken van weleer: het Amerikaanse duo Thievery Corporation triphopt volgende maand naar Brussel. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun concert van zaterdag 4/3 in de Ancienne Belgique.

., .
. © .5x
dvd
Tonio

'Een respectvol en weemoedig rouwportret', zo beoordeelde onze man Tonio, de verfilming van de gelijknamige roman waarin A.F.Th. van der Heijden het verdriet over de dood van zijn zoon neerschreef. Wij mogen 5 dvd's weggeven.

Ethiojazz à la flamande, dat is Black Flower, de groep rond componist/saxofonist Nathan Daems. Zij delen de affiche met het Franse Akalé Wubé, dat de mosterd ook bij Mulatu Astatke en de Ethiopische scene van de jaren zestig en zeventig ging halen. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun passage op vrijdag 3/3 in de N9 in Eeklo. Nog meer muziek die zich ent op swingende klanken van weleer: het Amerikaanse duo Thievery Corporation triphopt volgende maand naar Brussel. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor hun concert van zaterdag 4/3 in de Ancienne Belgique.'Een respectvol en weemoedig rouwportret', zo beoordeelde onze man Tonio, de verfilming van de gelijknamige roman waarin A.F.Th. van der Heijden het verdriet over de dood van zijn zoon neerschreef. Wij mogen 5 dvd's weggeven.