10x2 Revue Ravage

Josse De Pauw regisseert in dit stuk van Tom Lanoye over een oudere politicus onder meer Els Dottermans, Frank Focketyn en zichzelf. En dat er muziek in Revue Ravage zit, daarvoor staan Peter Vermeersch en zijn Flat Earth Society garant. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de voorstelling van 19/5 bij NTGent.

5x2 dvd Roy Andersson

Over A Pigeon Sat on a Branch Reflecting Existence, de nieuwste van regisseur Roy Andersson, leest u deze week alles in Knack Focus. Wij laten u als opwarmertje alvast genieten van twee van zijn oudere prijsbeesten. Wij mogen 5 dvd's van zijn debuut A Swedish Lovestory plus 5 dvd's van het recentere Songs from the Second Floor weggeven.

5x dvd Mr. Turner

Niet voor niets de keuze van Knack Focus op het recentste Filmfest Gent. Met Mr. Turner schilderde Mike Leigh een kunstenaarsportret op het witte doek dat even gelaagd, nukkig en excentriek is als zijn onderwerp. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Mr. Turner.

10x2 Revue RavageJosse De Pauw regisseert in dit stuk van Tom Lanoye over een oudere politicus onder meer Els Dottermans, Frank Focketyn en zichzelf. En dat er muziek in Revue Ravage zit, daarvoor staan Peter Vermeersch en zijn Flat Earth Society garant. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de voorstelling van 19/5 bij NTGent.5x2 dvd Roy AnderssonOver A Pigeon Sat on a Branch Reflecting Existence, de nieuwste van regisseur Roy Andersson, leest u deze week alles in Knack Focus. Wij laten u als opwarmertje alvast genieten van twee van zijn oudere prijsbeesten. Wij mogen 5 dvd's van zijn debuut A Swedish Lovestory plus 5 dvd's van het recentere Songs from the Second Floor weggeven.5x dvd Mr. TurnerNiet voor niets de keuze van Knack Focus op het recentste Filmfest Gent. Met Mr. Turner schilderde Mike Leigh een kunstenaarsportret op het witte doek dat even gelaagd, nukkig en excentriek is als zijn onderwerp. Wij mogen 5 dvd's weggeven van Mr. Turner.