3x2 tickets Inaudible @ KFDA

Inaudible

In zijn voorstelling Inaudible keert de Zwitsers-Belgische choreograaf Thomas Hauert het mickeymousing-principe om: de dansers volgen de muziek, in plaats van dat die wat er gebeurt nog eens extra in de verf zet. Wij mogen 3 duotickets weggeven voor een van de voorstellingen op het Kunstenfestivaldesarts in Brussel, meer bepaald die van vrijdag 27/5 om 20.30 uur in La Raffinerie.

10x cd Everything Is Beautiful

Everything is Beautiful

Jazzpianist en producer Robert Glasper is niet ­alleen te horen op de soundtrack van de ­bijzondere Miles Davis-biopic Miles Ahead, hij ging onder de noemer Everything Is Beautiful ook aan de slag met classic tracks en onuitgegeven Miles-materiaal uit de kluizen van platenlabel Colombia. Daarvoor kreeg hij de hulp van een muzikale sterrencast, onder wie Bilal, Illa J, Erykah Badu, Phonte, Hiatus Kaiyote, Laura Mvula, King, Georgia Ann Muldrow, John Scofield & Ledisi én mister Stevie Wonder. Wij mogen 10 cd's van Everything Is Beautiful weggeven.

5x2 tickets Big Next Weekend

Tsar B

Als u Dok in Gent nog niet weet liggen, dan is dit uw kans. Democrazy en Subbacultcha presenteren op deze unieke 'werfplek voor verpozing & creatieve manoeuvres' hun Big Next Weekend, meer bepaald op zaterdag 28 en zondag 29/5. U kunt er luisteren naar onder meer ­Flavien Berger, Nadia Reid, Tsar B, Mothers, The Mystery Lights, White Wine en Jessy Lanza. Wij mogen 5 duotickets voor het hele weekend weggeven.

In zijn voorstelling Inaudible keert de Zwitsers-Belgische choreograaf Thomas Hauert het mickeymousing-principe om: de dansers volgen de muziek, in plaats van dat die wat er gebeurt nog eens extra in de verf zet. Wij mogen 3 duotickets weggeven voor een van de voorstellingen op het Kunstenfestivaldesarts in Brussel, meer bepaald die van vrijdag 27/5 om 20.30 uur in La Raffinerie.Jazzpianist en producer Robert Glasper is niet ­alleen te horen op de soundtrack van de ­bijzondere Miles Davis-biopic Miles Ahead, hij ging onder de noemer Everything Is Beautiful ook aan de slag met classic tracks en onuitgegeven Miles-materiaal uit de kluizen van platenlabel Colombia. Daarvoor kreeg hij de hulp van een muzikale sterrencast, onder wie Bilal, Illa J, Erykah Badu, Phonte, Hiatus Kaiyote, Laura Mvula, King, Georgia Ann Muldrow, John Scofield & Ledisi én mister Stevie Wonder. Wij mogen 10 cd's van Everything Is Beautiful weggeven.Als u Dok in Gent nog niet weet liggen, dan is dit uw kans. Democrazy en Subbacultcha presenteren op deze unieke 'werfplek voor verpozing & creatieve manoeuvres' hun Big Next Weekend, meer bepaald op zaterdag 28 en zondag 29/5. U kunt er luisteren naar onder meer ­Flavien Berger, Nadia Reid, Tsar B, Mothers, The Mystery Lights, White Wine en Jessy Lanza. Wij mogen 5 duotickets voor het hele weekend weggeven.