Gratis avant-premières

Op de BNP Paribas Fortis Film Days kunt u van 24 tot 27/9 naar een film die lekker nog niet uit is, zoals daar zijn: Third Person, The November Man, And So It Goes, Hector and the Search for Happiness, Locke en What If. Wij mogen 50 x 2 tickets weggeven.

Kussen en wenen

Levenspartners Jaco Van Dormael en Michèle Anne De Mey zijn als ze hun voordeur uitstappen filmmaker en choreografe. Voor Kiss & Cry werkten ze voor het eerst ook samen. Wij mogen van Gent Festival van Vlaanderen 6 tickets voor de voorstelling op vrijdag 19/9 in de Capitole in Gent weggeven.

Hans Teeuwen tegen de pijn

Cabaretier Hans Teeuwen houdt er een tweede carrière als muzikant en zanger op na. Met zijn groep The Painkillers staat hij op maandag 22/9 in de Handelsbeurs, ook al op uitnodiging van Gent Festival van Vlaanderen. Helemaal compleet finaal uitverkocht, maar wij mogen nog 4 tickets weggeven.

Gratis avant-premièresOp de BNP Paribas Fortis Film Days kunt u van 24 tot 27/9 naar een film die lekker nog niet uit is, zoals daar zijn: Third Person, The November Man, And So It Goes, Hector and the Search for Happiness, Locke en What If. Wij mogen 50 x 2 tickets weggeven.Kussen en wenenLevenspartners Jaco Van Dormael en Michèle Anne De Mey zijn als ze hun voordeur uitstappen filmmaker en choreografe. Voor Kiss & Cry werkten ze voor het eerst ook samen. Wij mogen van Gent Festival van Vlaanderen 6 tickets voor de voorstelling op vrijdag 19/9 in de Capitole in Gent weggeven.Hans Teeuwen tegen de pijnCabaretier Hans Teeuwen houdt er een tweede carrière als muzikant en zanger op na. Met zijn groep The Painkillers staat hij op maandag 22/9 in de Handelsbeurs, ook al op uitnodiging van Gent Festival van Vlaanderen. Helemaal compleet finaal uitverkocht, maar wij mogen nog 4 tickets weggeven.