5 x The Order: 1886

Oefen uw geheime handdruk, haal de sir Galahad in uzelf boven en bescherm de mensheid tegen de gedrochten die door mistige victoriaanse straten sluipen. Wij mogen 5 exemplaren van The Order: 1886 voor PlayStation 4 weggeven.

25 x 2 tickets Still Alice

Eindelijk heeft Julianne Moore een Oscar beet, en wel voor haar hoofdrol in Still Alice, een drama over een prof die met alzheimer kampt. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor de avant-première op 16/3 om 20 uur in ­Kinepolis Brussel, ingeleid door Dani Klein, meter van de Stichting ­Alzheimeronderzoek.

5 x The Order: 1886Oefen uw geheime handdruk, haal de sir Galahad in uzelf boven en bescherm de mensheid tegen de gedrochten die door mistige victoriaanse straten sluipen. Wij mogen 5 exemplaren van The Order: 1886 voor PlayStation 4 weggeven. 25 x 2 tickets Still AliceEindelijk heeft Julianne Moore een Oscar beet, en wel voor haar hoofdrol in Still Alice, een drama over een prof die met alzheimer kampt. Wij mogen 25 duotickets weggeven voor de avant-première op 16/3 om 20 uur in ­Kinepolis Brussel, ingeleid door Dani Klein, meter van de Stichting ­Alzheimeronderzoek.