10 x 2 POS ESO @ ANIMA

Anima is ieder jaar weer een van de fijnste filmfeesten in het Brusselse, en niet alleen voor het kind in u. Zo doet de lange animatie Pos eso demonische dingen met klei. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de voorstelling op vrijdag 20/2 om 21.30 uur in Flagey.

5 x 2 CINÉ PRIVÉ

Filmfestival Ciné Prive trekt dit jaar (van woensdag 11 tot zaterdag 14/2) naar bijzondere locaties in de Gentse haven, onder andere de loods van een schrootbedrijf. Naast veel film (met dit jaar een Pools kortfilmprogramma én het fantastische Violet van Bas Devos) is er ook fotografie, muziek en installatiekunst. Wij mogen 5 festivalpassen, telkens voor 2 personen, weggeven.

10 x 2 POS ESO @ ANIMAAnima is ieder jaar weer een van de fijnste filmfeesten in het Brusselse, en niet alleen voor het kind in u. Zo doet de lange animatie Pos eso demonische dingen met klei. Wij mogen 10 duotickets weggeven voor de voorstelling op vrijdag 20/2 om 21.30 uur in Flagey.5 x 2 CINÉ PRIVÉFilmfestival Ciné Prive trekt dit jaar (van woensdag 11 tot zaterdag 14/2) naar bijzondere locaties in de Gentse haven, onder andere de loods van een schrootbedrijf. Naast veel film (met dit jaar een Pools kortfilmprogramma én het fantastische Violet van Bas Devos) is er ook fotografie, muziek en installatiekunst. Wij mogen 5 festivalpassen, telkens voor 2 personen, weggeven.