5x dvd La rançon de la gloire

Een film over de ontvoering van het lijk van Charlie Chaplin met Benoît Poelvoorde, in goede banen geleid door regisseur Xavier Beauvois (Des hommes et des dieux), dat kan niet slecht zijn en dat is het ook niet. Wij mogen 5 dvd's weggeven van La rançon de la gloire.

15x2 Kidnapping Mr. Heineken @ BRFF

In Flagey vindt van 5 tot 12/6 het Brussels Film Festival plaats. Daar is onder meer de Brits-Nederlandse thriller Kidnapping Mr. Heineken te zien, naar het boek van Peter R. de Vries over de ontvoering van bierbaas Freddy Heineken in 1983. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor de vertoning op zaterdag 6/6 om 19.30 uur.

15x2 Glückauf @ BRFF

We sturen u graag naar een van de mooiste cultuurtempels van Brussel, des te meer als daar een film draait over de mooiste streek van de lage landen. Glückauf is een Nederlands sociaal drama dat zich afspeelt in Zuid-Limburg. Wij mogen, ook al in het kader van het Brussels Film Festival, 15 duotickets weggeven voor de vertoning van maandag 8/6 om 22 uur in Flagey.

5x dvd La rançon de la gloireEen film over de ontvoering van het lijk van Charlie Chaplin met Benoît Poelvoorde, in goede banen geleid door regisseur Xavier Beauvois (Des hommes et des dieux), dat kan niet slecht zijn en dat is het ook niet. Wij mogen 5 dvd's weggeven van La rançon de la gloire.15x2 Kidnapping Mr. Heineken @ BRFFIn Flagey vindt van 5 tot 12/6 het Brussels Film Festival plaats. Daar is onder meer de Brits-Nederlandse thriller Kidnapping Mr. Heineken te zien, naar het boek van Peter R. de Vries over de ontvoering van bierbaas Freddy Heineken in 1983. Wij mogen 15 duotickets weggeven voor de vertoning op zaterdag 6/6 om 19.30 uur.15x2 Glückauf @ BRFFWe sturen u graag naar een van de mooiste cultuurtempels van Brussel, des te meer als daar een film draait over de mooiste streek van de lage landen. Glückauf is een Nederlands sociaal drama dat zich afspeelt in Zuid-Limburg. Wij mogen, ook al in het kader van het Brussels Film Festival, 15 duotickets weggeven voor de vertoning van maandag 8/6 om 22 uur in Flagey.