20x2 The Farewell Party @ Mooov

Het festival dat de hele filmwereld naar acht Vlaamse steden en gemeenten brengt, opent op 24/4 in Utopolis ­Turnhout met The Farewell Party, over bejaarden in een Israëlisch rusthuis die een euthanasiemachine in elkaar knutselen. Wij mogen 20 duotickets voor deze zwarte komedie die eerder in Venetië al de publieksprijs wegkaapte.

5x dvd National Gallery

Documentairemaker par excellence Frederick Wiseman mocht met zijn ­camera het reilen en zeilen in de ­Londense National Gallery observeren. Het resultaat is een uniek document, niet alleen over de kracht van kunst, maar ook over rendabiliteit en al die ­andere moderne zaken die vloeken met al dat fraais aan de muren. Wij mogen 5 dvd's weggeven.

20x2 The Farewell Party @ MooovHet festival dat de hele filmwereld naar acht Vlaamse steden en gemeenten brengt, opent op 24/4 in Utopolis ­Turnhout met The Farewell Party, over bejaarden in een Israëlisch rusthuis die een euthanasiemachine in elkaar knutselen. Wij mogen 20 duotickets voor deze zwarte komedie die eerder in Venetië al de publieksprijs wegkaapte.5x dvd National GalleryDocumentairemaker par excellence Frederick Wiseman mocht met zijn ­camera het reilen en zeilen in de ­Londense National Gallery observeren. Het resultaat is een uniek document, niet alleen over de kracht van kunst, maar ook over rendabiliteit en al die ­andere moderne zaken die vloeken met al dat fraais aan de muren. Wij mogen 5 dvd's weggeven.