10x Dicte

Of Dicte Svendsen echt de nieuwe Sarah Lund is, moet u zelf maar uitvogelen. Feit is dat de speurneus-journaliste weer meer dan een miljoen Denen - en ondertussen ook evenveel Zweden - aan de buis kluistert. Wij mogen 10 dvd-boxen van seizoen 1 van Dicte weggeven.

10x2 Razor Reel

In Brugge weet men al sinds de middeleeuwen hoe men koppen met spijkers slaat. Geen onaardige plek dus voor een horrorfeest, zoals het Razor Reel Flanders Film Festival, van 6 tot 15/11. Wij mogen

10 duotickets voor een film naar uw keuze weggeven.

5x2 Incompresa

Op het Brusselse filmfestival Pink Screens, van 6 tot 15/11, kunt u onder veel meer naar Incompresa, de nieuwe van Asia Argento met Charlotte Gainsbourg, die dit jaar ook al te zien was op Un Certain Regard in Cannes. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de vertoning op 9/11 om 19 uur in Cinema Nova.

30x2 Pride

Zomer 1984. Een groep homoactivisten wil de Britse stakende mijnwerkers steunen, maar de vakbond lijkt daar niet zo happig op, dus zoeken ze in Wales zelf maar de kompels op. Regisseur Matthew Warchus schreef (met Sam Shepard) en regisseerde eerder Simpatico. Wij mogen 30 duotickets weggeven voor Pride, in een bioscoop naar uw hoogsteigen keuze.

75x2 Love Is Strange

Op het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant, van 5 tot 28/11, mag u van ons naar Love Is Strange, waaronder klasbakken John Lithgow en Alfred Molina een ouder koppel spelen dat eindelijk trouwt, en

dan noodgedwongen apart moet wonen. Wij mogen 75 duotickets weggeven voor de vertoning op 9/11 om 20 uur in Kinepolis Leuven.

10x DicteOf Dicte Svendsen echt de nieuwe Sarah Lund is, moet u zelf maar uitvogelen. Feit is dat de speurneus-journaliste weer meer dan een miljoen Denen - en ondertussen ook evenveel Zweden - aan de buis kluistert. Wij mogen 10 dvd-boxen van seizoen 1 van Dicte weggeven. 10x2 Razor ReelIn Brugge weet men al sinds de middeleeuwen hoe men koppen met spijkers slaat. Geen onaardige plek dus voor een horrorfeest, zoals het Razor Reel Flanders Film Festival, van 6 tot 15/11. Wij mogen 10 duotickets voor een film naar uw keuze weggeven.5x2 IncompresaOp het Brusselse filmfestival Pink Screens, van 6 tot 15/11, kunt u onder veel meer naar Incompresa, de nieuwe van Asia Argento met Charlotte Gainsbourg, die dit jaar ook al te zien was op Un Certain Regard in Cannes. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor de vertoning op 9/11 om 19 uur in Cinema Nova.30x2 PrideZomer 1984. Een groep homoactivisten wil de Britse stakende mijnwerkers steunen, maar de vakbond lijkt daar niet zo happig op, dus zoeken ze in Wales zelf maar de kompels op. Regisseur Matthew Warchus schreef (met Sam Shepard) en regisseerde eerder Simpatico. Wij mogen 30 duotickets weggeven voor Pride, in een bioscoop naar uw hoogsteigen keuze.75x2 Love Is StrangeOp het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant, van 5 tot 28/11, mag u van ons naar Love Is Strange, waaronder klasbakken John Lithgow en Alfred Molina een ouder koppel spelen dat eindelijk trouwt, en dan noodgedwongen apart moet wonen. Wij mogen 75 duotickets weggeven voor de vertoning op 9/11 om 20 uur in Kinepolis Leuven.