5 x 2 tickets Slotavond ExploreZone

Het is pas Film Fest als ook de jongerenjury delibereert. Op 22/10 vanaf 20 uur maakt die bekend wie dit jaar haar hoogsteigen prijs, de Explore Award, wint. Daarbij hoort uiteraard ook een film: The Diary of a Teenage Girl, over een meisje van vijftien dat een relatie begint met de vriend van haar moeder. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat slotakkoord van ExploreZone.

5 x blu-ray La meglio gioventù

Beleef La meglio gioventù nog één keer opnieuw. Het geroemde filmische familieportret van de Carati's is helemaal digitaal opgepoetst. Wij mogen 5 blu-rays weggeven.

5 x 2 tickets Slotavond ExploreZoneHet is pas Film Fest als ook de jongerenjury delibereert. Op 22/10 vanaf 20 uur maakt die bekend wie dit jaar haar hoogsteigen prijs, de Explore Award, wint. Daarbij hoort uiteraard ook een film: The Diary of a Teenage Girl, over een meisje van vijftien dat een relatie begint met de vriend van haar moeder. Wij mogen 5 duotickets weggeven voor dat slotakkoord van ExploreZone.5 x blu-ray La meglio gioventùBeleef La meglio gioventù nog één keer opnieuw. Het geroemde filmische familieportret van de Carati's is helemaal digitaal opgepoetst. Wij mogen 5 blu-rays weggeven.