10x2 tickets Snow Girl and the Dark Crystal

Van 30/3 tot 8/4 slaat het Brussels International Fantastic Film Festival zijn tenten weer op in het Paleis voor Schone Kunsten. Op woensdag 6/4 kunt u daar naar Snow Girl and the Dark Crystal, een Chinees epos dat zwierig met zwaarden en zwaartekracht zwanst.

Wij mogen 10 duotickets voor die voorstelling weggeven.

5x dvd Hou Hsiao-hsien

Cinematek brengt drie vroege films van de Taiwanese meester Hou Hsiao-hsien (u ook bekend van The Puppetmaster en Three Times) uit: Cute Girl, The Green, Green Grass of Home en The Boys from Fengkuei. Wij mogen daar 5 dvd's van weggeven.

15x dvd Youth

Ah, de jeugd! En hoe schoon en ver weg ze is wanneer men haar op zijn oude dag in al haar naaktheid aanschouwt ­vanuit de andere hoek van een zwembad. Paolo Sorrentino heeft met Youth een zinnenprikkelend brokje weemoed ­afgeleverd. Wij mogen er 15 dvd's van weggeven.

3x Tom Clancy's The Division

Wie met zijn fikken niet van de bankbriefjes blijft, kan de pokken krijgen. En dat is zowat heel New York in deze game. Uw taak: achterhalen wie dat smerige virus op de Big Apple heeft losgelaten. Wij mogen 3 exemplaren, in een exclusieve steel case, weggeven van Tom Clancy's The Division, voor PS4.

10x2 tickets Snow Girl and the Dark CrystalVan 30/3 tot 8/4 slaat het Brussels International Fantastic Film Festival zijn tenten weer op in het Paleis voor Schone Kunsten. Op woensdag 6/4 kunt u daar naar Snow Girl and the Dark Crystal, een Chinees epos dat zwierig met zwaarden en zwaartekracht zwanst. Wij mogen 10 duotickets voor die voorstelling weggeven.5x dvd Hou Hsiao-hsienCinematek brengt drie vroege films van de Taiwanese meester Hou Hsiao-hsien (u ook bekend van The Puppetmaster en Three Times) uit: Cute Girl, The Green, Green Grass of Home en The Boys from Fengkuei. Wij mogen daar 5 dvd's van weggeven.15x dvd YouthAh, de jeugd! En hoe schoon en ver weg ze is wanneer men haar op zijn oude dag in al haar naaktheid aanschouwt ­vanuit de andere hoek van een zwembad. Paolo Sorrentino heeft met Youth een zinnenprikkelend brokje weemoed ­afgeleverd. Wij mogen er 15 dvd's van weggeven.3x Tom Clancy's The DivisionWie met zijn fikken niet van de bankbriefjes blijft, kan de pokken krijgen. En dat is zowat heel New York in deze game. Uw taak: achterhalen wie dat smerige virus op de Big Apple heeft losgelaten. Wij mogen 3 exemplaren, in een exclusieve steel case, weggeven van Tom Clancy's The Division, voor PS4.