15 x 2 The Water Diviner

Na de Slag om Gallipoli trekt een Australische boer naar Turkije om zijn drie vermiste zonen te zoeken. Russell Crowe speelt niet alleen de hoofdrol in dit drama, hij regisseerde het ook.

Wij mogen 15 duotickets voor The Water Diviner weggeven.

5 x dvd La prochaine fois je viserai le coeur

Een gendarme vermoordt verscheidene vrouwen terwijl hij als flik op zoek is naar zichzelf. In de hoofdrol herkent u Guillaume Canet, voor de burgerlijke stand meneer Cotillard. Wij mogen 5 dvd's weggeven van La prochaine fois je viserai le coeur.

5 x blu-ray Interstellar

'Geen enkele dure Hollywoodfilm toonde in 2014 zoveel ambitie, ideeën en filmische grandeur als Interstellar', aldus Onze Man Die Het Kan Weten. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Christopher Nolans imposant ­sciencefictionspektakel Interstellar.

15 x 2 The Water DivinerNa de Slag om Gallipoli trekt een Australische boer naar Turkije om zijn drie vermiste zonen te zoeken. Russell Crowe speelt niet alleen de hoofdrol in dit drama, hij regisseerde het ook. Wij mogen 15 duotickets voor The Water Diviner weggeven.5 x dvd La prochaine fois je viserai le coeurEen gendarme vermoordt verscheidene vrouwen terwijl hij als flik op zoek is naar zichzelf. In de hoofdrol herkent u Guillaume Canet, voor de burgerlijke stand meneer Cotillard. Wij mogen 5 dvd's weggeven van La prochaine fois je viserai le coeur.5 x blu-ray Interstellar'Geen enkele dure Hollywoodfilm toonde in 2014 zoveel ambitie, ideeën en filmische grandeur als Interstellar', aldus Onze Man Die Het Kan Weten. Wij mogen 5 blu-rays weggeven van Christopher Nolans imposant ­sciencefictionspektakel Interstellar.